ХОРОСКОПОвен През този ден Вашият любим човек няма да разбира

...
ХОРОСКОПОвен През този ден Вашият любим човек няма да разбира
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Една от зодиите взима важно решение днес. Извънредни ангажименти за друга

ХОРОСКОП

Овен
През този ден Вашият обичан човек няма да схваща от смешки, или ще бъде доста чудноват и неясен. Ще се наложи да сте оптимално съществени и точни в изразяването на своите мисли и стремежи. В противоположен случай може фактически да не се раберете и да се разделите с възприятие за леко взаимно неразбирателство. 

 
Телец
Днес най-хубавите решения ще се появят в главата Ви непринудено и ненадейно.На Вашия обичан човек ще остане опцията единствено да се чуди, до какъв брой бързи са били Вашите дейности и по какъв начин тъкмо сте се досетили. Смятайте, че този ден Ви е провървяло с интуицията. А на Вашата половинка – с Вас...

Близнаци
Развличайки се за свое наслаждение помнете, че границите на Вашата независимост все-пак съществуват и минават тъкмо там, където стартира свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте поради, че през днешния ден ще се „ отвори ” и проблем от предишното, който ще усложни връзките във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е краткотрайно...

Рак
Здравето може и да не Ви основава проблеми, само че не можете до безконечност да отлагате правенето на нужното Ви здравно проучване. Утрото ще посрещнете с жизненост и положително въодушевление. Постарайте се да работите интензивно, тъй като това би Ви избавило от съществени проблеми Вечерта посветете на себе си - послушайте музика, почетете забавна книга. Избягвайте изясняване на някои въпроси с родителите на по-висок то, тъй като елементарно би могло да се стигне до сериозна препирня.

Лъв
Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, в сравнение с да печелят. Като цяло денят ще бъде обвързван с разочарования и неуспехи, както и с нуждата да отстъпите, пропускайки напред противници и съперници. Трудно ще преживеете това състояние, а нормалният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекомерно доста време в усамотение - мрачните мисли много елементарно ще Ви завладеят, в случай че до Вас няма никой. Приятелите драговолно ще Ви поддържат и развеселяват, като изобщо няма да задават непотребни въпроси. Възможен е непредвиден подарък.

Дева
Само с помощта на рядката си въздържаност и също толкоз неповторимия самоконтрол, релативно умерено се справяте с неприятностите, които като че ли Ви засипват. Трябва да продължите придвижването напред, дори и в случай че по пътя Ви зародят загради и компликации. Днес звездите Ви ревизират за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте почтени. Ще се наложи освен да решавате личните си проблеми, само че и да подкрепяте околните си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умеене да разбирате хората и да им съчувствате, ще извършите деня по-лек и прелестен за тези, които са Ви скъпи.

Везни
Този ден ще се наложи да посветите на не най- приятния метод на другарство - ще се наложи, да се оправдавате. Не е значимо, дали сте правили нещо неоправдателно или не – виновността Ви ще бъде оповестена за явна и не Ви остава нищо друго, с изключение на да я признаете и да се опитате да обясните своето държание. Късмет!...

Скорпион
Дългият интервал на Вашата убеденост в себе си в този миг претърпява освен възходи, само че и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на правилен път? Ако понякога се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та по тази причина не почвайте да си вършиме самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят по отношение на това, което вършите, само че това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да извършите, с цел да запазите душевното си успокоение е, да деянията самообладание. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

Стрелец
Кръгът Ви на другарство стремглаво се уголемява, сдобивате се с нови познати, намирате нови настоятелен сътрудници, съидейници и съдружници. Оригиналните Ви хрумвания ще бъдат добре признати и няма да е мъчно да си осигурите поддръжката на авторитетни хора, както и да намерите вложители и спонсори. Всичко ставащо има единствено един минус, само че той е много забележителен: Вашата „ половинка ” ревнува. Ако към момента не сте намерили своята обич, би трябвало да сте по-внимателни. Към Вас в този момент демонстрират внимание доста хора, само че няма да е елементарно да си дадете сметка, кой от тях в действителност е забавен.

Козирог
На Козирозите през днешния ден звездите предлагат, повече да работят. Или най-малко се пробвайте да покажете толкоз бурна трудова активност, че те да изгубят предпочитание да Ви занимават със своите проблеми. Преди всичко това се отнася най-много за членовете на фамилията – те изключително интензивно ще се домогват до Вашето внимание.

Водолей
През този ден ще може да се радвате на хармонични фамилни връзки, взаимно почитание и прелестно другарство в любовта. Има възможност шанс да Ви донесат финансови спекулации, отнасящи се до недвижимо имущество и услуги. Не би трябвало да хитрувате и да извъртате.Ако действате намерено, това ще бъде залога за Вашия триумф!

Риби
Хубав ден за взаимни беседи на филосогска тематика. Кога, в случай че не през днешния ден ще поговорите със своя обичан човек за преходнодтта на живота, да обсъдите аргументите за люлеенето на дърветата, да помислите съществува ли живот на Марс....Даnо не обсъждайте нищо конkретно, като покупка на нов диван, да вземем за пример: все едно – напълно нищо няма да постигнете.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР