ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен На Овните предстои да се заемат с решаването

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен На Овните предстои да се заемат с решаването
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Сложни задачи за една от зодиите днес. Бизнес успехи за друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
На Овните следва да се заемат с решаването на комплицирани задания. Само че да се реализира триумф не е по този начин комплицирано, както Ви се коства на пръв взор: упорството и разтропаността ще Ви създадат добра услуга. Късмет чака тези, които възнамеряват далечни пътувания и срещи с задгранични сътрудници. Няма съображение да се безпокоите за развиването на сантименталните си връзки: елементарно може да се реализира съглашение, а и опция да се решат старите проблеми, евентуално ще се откри. Преразгледайте своите връзки с роднините. Възможно е, напоследък да не сте били задоволително деликатни, за което в този момент може да се наложи да си платите. 

 
Телец
За Вас стартира по-спокоен и инстинктивен интервал, по тази причина в този момент е най-подходящото време за привършване с нещата, свързани с публичността. Всички връзки, на които не доближава Вашето внимание, би трябвало да го получат колкото се може по-скоро, защото не след дълго ще се наложи да проявявате еластичност, с цел да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата сила ще тръгне към спад, по тази причина вечерните разходки и тичане са това, от което се нуждаете изключително доста, с цел да се заредите с сила още веднъж.

Близнаци
През този ден всяка дума, казана от Вас на обичания Ви човек, ще има над него в действителност вълшебна власт. Тя или ще го накара да работи по този начин, както намирате Вие за добре, или по абсолюбно противоположния метод, на назад. Да владеете такова извънредно мощно оръжие, резултата от потреблението на което е незнаен, не е елементарно, само че за сметка на това е забавно.

Рак
Очаква Ви много неприятно пътешестване. Още през цялото време няма да очаквате нищо хубаво, само че на процедура нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами! Най-добре е да вземете със себе си човек, на който да може да разчитате в сложни моменти. Разходите, свързани с пътешествието ще се окажат много високи. Възможно е да се изгубят значими документи. Ако си останете денем вкъщи, от начало малко ще поскучаете, само че след това ще си намерите не извънредно увлекателно, само че потребно занятие. По подобен метод дори ще съумеете да урегулирате дребните различия сред околните хора.

Лъв
След като напоследък сте се трудили доста старателно и сте решавали проблемите на другите, в този момент Ви се желае да понамалите темпото и да си отдъхнете, както би трябвало. Репутацията Ви на човек, който постоянно знае какво прави, е необятно известна, та по тази причина в никакъв случай няма да чувствате липса на добра компания. Единственото терзание, което ще имате е, чие примамливо предложение да приемете и чия компания да предпочетете, само че това не е неволя, за която може да Ви се съчувства.

Дева
Към решаването на всевъзможни финансови въпроси е желателно да методите съществено. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо състояние, в случай че умеете икономично да боравите със своите наличия и другите запаси. Възможно е по това време да Ви помогне остарялата тествана система за ръководство на ресурсите, която сте изработвали месеци, дори и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате движимости, които са били в приложимост –стари, изпочупени и нуждаещи се от корекция или разчистване.

Везни
През този ден Ви следва доста виновна среща, от резултата на която значително ще зависи Вашето бъдеще. Остава да се надявате, че срещата все- отново ще бъде любовна, въпреки че не е изключено за някои Везни да се окаже делова.

Скорпион
Денят е под напрежение и комплициран. Ще останете на саме със личните си проблеми и никой няма да бърза да Ви предложи помощ и поддръжка.Отношението Ви към обкръжаващите ще става все по-критично и през днешния ден ще виждате непознатите недостатъци и дефекти, а на достолепията няма да обръщате внимание. Имайте поради, че и на Вас гледат по същия метод. Не се учудвайте, в случай че дребните Ви пропуски мигновено станат притежание на всички. Това не е най-хубавия ден за сантиментални срещи и запознанства. Да Ви се угоди и да бъдете зарадвани с нещо, ще е много сложна работа.

Стрелец
Никой по-добре от Вас не знае, какво е вярно и какво не е вярно от Ваша позиция. И в случай че Вашата половинка има искания че зане това по-добре от Вас, нищо не пречи да я изслушате, а в последна сметка последната дума оставите за себе си.. Животът си е Ваш, а и носите отговорност за още някого.

Козирог
Предстои Ви ден, който е изключително удобен за комерсиална активност и отпочване на работа по лични бизнес-проекти. Вашите благоприятни условия доста се усилват с помощта на увереността в личните сили. Преговорите ще бъдат сполучливи и ще имате опция за подписване на преференциални договори. Бъдете по-решителни и не се ограничавайте с полу-мерки, тъй като триумфите Ви през днешния ден може да бъдат в действителност колосални. Не по-злес са нещата в областта на персоналните връзки, където царят непоклатимост и взаимно схващане. Отложете неприятните диалози и се наслаждавайте на общуването с индивида, който Ви е безценен.

Водолей
Ще изпитате мощно предпочитание през днешния ден да пожалите своя обичан човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то саъвсем скоро... Имайте поради, че доста мъже възприемат жаленето като оскърбление на тяхното достолепие. Преди да дадете воля на възприятията си, убедете се, че Вашата половинка не счита по този начин...

Риби
Благоприятен ден за търсене на съдружници и помощници, за водене на договаряния и за сключване на контракти за съдействие. Много сте прозорливи и по тази причина вършиме рационални и действителни проекти, които няма да е мъчно да реализирате в живота. Много прекрасен ден за договаряния с авторитетни хора, евентуални вложители и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте съумели да се затъжите. Ще Ви зарадва известие, получено от друго обитаемо място. Възможно е малко само че прелестно пътешестване.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР