ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Днес не е най-подходящия ден , в който

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Днес не е най-подходящия ден , в който
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Отличен ден за една от зодиите. Тежки разговори ще има друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Днес не е най-подходящия ден, в който да играете на уединен рицар и красиво да се отдалечавате по посока на залеза. Вместо това, по-добре общувайте повече със своите сътрудници, наблюдавайте ставащото и бъдете подготвени за всеки случай, в случай че да вземем за пример зародят непредвидени условия или проблеми. Трябва да се стремите към групови дейности, а да се изявите като воин, има и други дни. 

 
Телец
Един доста сполучлив ден чака Телците. Отлично ще се подреждат персоналните връзки - разбирате околните си от половин дума, елементарно намирате общ език с нови познати и прелестно се разбирате с обичания човек.Времето, прекарано с децата, Ви дава чудесно въодушевление, а визитите у възрастни родственици не Ви се коства уморително и скучно.Високият Ви витален капацитет Ви разрешава да не се опасявате от изтощеност и неуспехи. Денят е подобаващ за опити с имиджа и възобновяване на дрешника. Приятно е, че всички промени ще са за положително.

Близнаци
За къде сте се разбързали? Събуйте си обувките и се настанете по- комфортно - през днешния ден на никое място няма да отидете. Каните се да превключите живота си на режим на изчакване. Радостно ли Ви е в този миг или не, статичната същина на този ден ще Ви даде няколко урока по самообладание и по това, по какъв начин да приемате нещата, когато не можете да ги измененията. Погледнете от светлата страна на нещата и се пробвайте да полуите наслаждение от един ден, свободен от стрес. Дайте отмора на мозъка и тялото си, с цел да може да ги натоварите по-късно.

Рак
Благоприятен ден за оправяне на връзките с членовете на фамилията и представителите на противоположния пол. Може да очаквате напредък в професионалната си работа, както и в тази, която е обвързвана с общи пари. По опция се старайте, да не прекалявате с алкохола.

Лъв
Днес Вашия обичан човек ще се старе да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния метод, което значи, че не би трябвало да бъдете прекомерно подозрителни и да търсите прикрит план непрестанно. Заблуда може да се окаже и това, че няма прикрит план.

Дева
Това е един доста подобаващ ден за контакти с далечни сътрудници, без значение дали са от различен град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите ползи при този разговор от разстояние, а отстъпките, които ще извършите, няма да опонират на Вашите ползи. При персоналните срещи ще Ви бъде много по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно евентуално е ново сантиментално въодушевление, защото напълно няма да бъде мъчно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на мощните чувства, ще бъдете задоволени: чакат Ви голям брой завършения.

Везни
Предстоят Ви не прекомерно приятни, само че изцяло интелигентни диалози. Даже от рецензията може да извлечете информация, която да употребявате в своя изгода и по тази причина забележките по собствен адрес изслушвайте умерено и деликатно. За себе си ще припомнят отдавнашни врагове, като вероятно ще се опитат през днешния ден да се възползват от Вашата наивност и любезност. Не се доверявайте на сведния, получени от недобросърдечни хора, а проверявайте всяка постъпваща информация. Възможни са неприятни покупки, изключително през втората половина на деня.

Скорпион
Няма да се наложи през днешния ден Вашият обичан човек дълго да Ви разпитва какво да прави: ще бъдете сговорчиви и „ навити ”. Важното е, да не дадете опция на който и да било да Ви се качи на главата и полюлявайки крайници да замине в далечното бъдеще. Това се отнася и за Вашата половинка.

Стрелец
За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде доста значимо, да го разберете. Има възможност и да можете да го посъветвате, по какъв начин да работи в създалата се обстановка. Това в действителност не е най- основното. Най-главното е, да разберете, какво става, да почувствате неговата душа и да действате в унисон с нея.

Козирог
Най-сложният стадий в работата и взаимоотношенията е минал. За страдание не може да се каже, че изцяло контролирате обстановката! В същото време не можете еднолично да се разпореждате с материалните запаси и да планирате по-нататъшните дейности, а за тази цел ще имате потребност от непозната поддръжка. По въпросите от професионален, настоятелен и индустриален темперамент, имате опция да прибегнете до помощта на предходни помощници, които са истински и надарени експерти. Отделете внимание на своите родители и им засвидетелствайте почитание за техния опит и престиж.

Водолей
Представителите на този знак през днешния ден ще бъдат склонни към самобичуване. Вероятно ще се случи нещо неприятно и Вие ще си мислите, че всичко се случва извънредно по Ваша виновност. Звездите Ви поучават да извършите разбор на обстановката от разнообразни гледни точки. Да не се окаже, че Вашата половинка е доста повече от Вас за неодобрение?...

Риби
Трудно Ви е да се решите на нещо? Само сутринта може да се появят надеждни начинания или да организирате сполучливи срещи. Останалото време на деня е добре да посветите на креативно търсене и подготвителни работи. Даже и не си мислете за покупки или значими мероприятия. Чак късно вечерта ще изпитате нов прилив на сили и ще Ви се желае да обсъдите с околните си хора финансови, търговски или икономически проекти за околните дни. Позициите на небесните светила е такова, че Ви дава голам апетите, дарба да надценявате своите сили и предпочитание да спорите с авторитетни хора. По-добре не разчитайте на шанс и поукротете своите упоритости.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР