Хороскопът за следващата година е пъстър и цветен за представителките

...
Хороскопът за следващата година е пъстър и цветен за представителките
Коментари Харесай

Женски хороскоп за 2023 г.

Хороскопът за идната година е цветен и пъстър за представителките на нежния пол. Дамите ще се радват на нова обич, промени в кариерата и обрати в още сфери от живота си.

Ето какво разкриха астролозите за 2023 година:

Жената Овен

Понякога дамите, родени под знака на зодия Овен, са мощно стимулирани и имат мощно мнение, което елементарно може да им навлече проблеми. Понякога, обаче, същият преобладаващ фактор може да им помогне да завоюват някои извънредно сложни борби в живота си. За новата 2023, звездната карта разкрива, че макар че ще бъдете на импулси, годината ще бъде мощна за вас, написа az-jenata.bg. Планетарната поддръжка ще ви оказва помощ за това. Но годината ще ви направи по-подготвени за идните трудности и обстановки в живота ви.

Жената Телец

Новата 2023-а ви готви промени и то от хубавите. Ще има решения, които ще би трябвало да вземете. Но не се тормозете, вашата ръководеща планета – Венера, ще бъде благословия както за персоналния, по този начин и за професионалния ви живот. От друга страна обаче, провокации няма да ви липсват. Бъдете деликатни, тъй като елементарно може да разрушите неща, които сте градили с години.

Жената Близнаци

Двойствеността е заложена във вашия темперамент, дами. И по този начин, какво ще кажете да прекроите себе си, с цел да получите най-хубавото през годината? Звездите демонстрират, че през 2023-а пред вас могат да зародят обстановки, при които би трябвало да държите двойствеността си настрани и да действате търпеливо, с цел да ги разрешите. Новата 2023 ще бъде удобна за вас. Хората в близкия ви кръг несъмнено са ваши другари, само че не разчитайте прекалено много на тях, защото планетата Сатурн скоро ще ви накара да осъзнаете, че сте по-добри сами и сте способни да вършиме всичко без непозната помощ.

Жената Рак

Новата 2023-а ще ви накара да излезете от зоната си на комфорт, само че това не трябва да се пояснява като нещо неприятно, тъй като по този начин ще дадете независимост на вашите проекти за триумф. С възторг и сила ще съумеете даже в не толкоз удобните дни от годината. През новата година е допустимо някои събития да ви създадат по-емоционални.

Жената Лъв

Лъвици, макар че годината може да сложи някои провокации по пътя ви, ще се справите сносно с тях. Звездите демонстрират, че 2023-а ще ви носи задоволство през множеството време. Желанието ви да бъдете най-хубавите и да имате най-хубавото, ще ви накара да положите допустимо най-вече старания. Ценете моментите, които имате, вместо да се тревожите за това, което го няма в живота ви.

Жената Дева

Новата година идва с едно леко предизвестие към вас, дами – избягвайте да бързате със заключенията! Пред вас ще има доста нови благоприятни условия и те ще ви оказват помощ да подобрите много неща в живота си, които не сте съумели през 2022. Марс и Меркурий също ще изиграят основна роля в постигането на фантазиите ви. Върхове и спадове са вероятни през 2023, както и промени във финансите и връзките, които притежавате. Въпреки сложните моменти сте надалеч от рухване.

Жената Везни

Промените през 2023 година ще са нещо, от което ще се нуждаете. Транзитите на планетите ще ви благоприятстват значително и ще донесат задоволство в живота ви. Все отново не забравяйте, че не всичко, което е вярно, ще работи за вас. От една страна, някои планети ще се опитат да разклатят равновесието ви, което обичате, други ще ви оказват помощ да го постигнете още веднъж. Още през първото тримесечие на 2023 ще би трябвало да сте в деяние.

Жената Скорпион

Дамите Скорпиони обичат да поддържат връзка, а през 2023 това несъмнено ще е в тяхна изгода. От друга страна обаче, дребна трансформация е всичко, от което ще се нуждаете, с цел да привлечете щастливите моменти в живота си. Транзитът на планетата Юпитер през 2023 година ще бъде прелестен късмет за вас да изясните някои неща в мозъка си. От друга страна обаче преносът на Сатурн ще пристигна като сигнал за избрани области от живота ви. Тази композиция от събития сигурно ще промени усещането ви по доста способи.

Жената Стрелец

Благоприятна ще бъде за вас 2023-а. Планетите ще ви поддържат в това да постигнете огромни неща. Венера и Юпитер ще участват и ще ви оказват помощ нещата да наподобяват лесни и хубави за вас, дами. Въпреки това, търсете знаците на Вселената. Не бързайте, избягвайте да бъдете претрупани и бъдете това, което сте в действителност, защото ви чака една уравновесена и хубава нова година. Също по този начин, звездите ви поучават да не летите прекомерно високо, защото може да се наложи да извършите внезапни промени. Стойте надалеч от рискованите инициативи.

Жената Козирог

Препятствията идват и си отиват, дами, само че вие няма да се откажете от постигането на задачите си. Това би трябвало да е вашата мантра през 2023. Мотивацията ви освен ще ви донесе триумф, само че и ще ви помогне да постигнете всички остатъчни проекти от миналата 2022 година. Финансите ви ще бъдат постоянни, само че се грижете добре за здравето си.

Жената Водолей

През новата 2023-а ще можете да се насладите на време за себе си и да работите върху себе си, с цел да постигнете по-добри неща през идващите 12 месеца. Освен това годината ще бъде в действителност сполучлива за тези от вас, които не ги мързи да работят. В персонален проект и освен, точните неща за вас ще дойдат с помощта на Слънцето и Марс.

Жената Риби

Звездите ще ви припомнят на първо време да бъдете признателни за това, което имате. През 2023-а във всички аспекти на живота ви, планетарните преноси ще ви разрешат да притегляте хубавото в живота си. Трудности няма да липсват, по тази причина се пазете от песимистични мисли. Транзитът на Марс през 2023 година е подготвен да ви помогне да се изправите пред провокации, които ви носят познания, уроци, само че и които ще съумеете да трансформирате във ваша изгода. За да извършите живота си благополучен и елементарен, не бързайте, бъдете положителни и вярвайте в себе си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР