Хороскопът за 2018 г. предвещава на Рибите, че стари ситуации

...
Хороскопът за 2018 г. предвещава на Рибите, че стари ситуации
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2018 за Риби

Хороскопът за 2018 година предвещава на Рибите, че остарели обстановки и остарели случки ще излязат на напред във времето. Следвайте своите креативен пориви и ще сполучите, въпреки всичко Нептун и Юпитер – Вашите небесни настойници Ви дават мощна поддръжка. Нептун през цялата година ще бъде в Риби, което мощно ще припомня за Вашия специфичен сексапил. Самопознанието – това ще бъде най-важната тематика за Вас през 2018 година Хороскопа Ви поучава да развивате по-дълбоки връзки със самия себе си, разширявайки възгледите си и учейки си непрекъснато.

Независимо от това дали Вие сте студенти или не, добре е да четете нещо ново, развивайте интелекта си. През интервала доста елементарно ще усвоявате всевъзможен тип информация, може да научите нов език или да започнете нови забавни проучвания.

Влиянието на Юпитер е удобно за продължение на образованието, написване на дисертации и всевъзможни писмени работи, които планирате да публикувате ( публикации, книги… ).
Новия опит, получен вследствие на насъбраните нови познания, а също и виталния насъбран от пътешествия и контакти с хора от други култури, ще Ви помогне да се изкачите на по-високо равнище. По този метод Вие ще се подготвите за идващия стадий, когато Юпитер ще премине в бранша на кариерата и кариерното Ви развиване ще стартира да се развива във възходяща посока.

Сатурн през цялата 2018 година ще се намира в бранша на дружбата и публичните връзки на Риби, тъй че в тези сфери Ви чакат тествания. Отношенията с приятелите могат да бъдат много обтегнати. Но, в случай че Вие на натрапвате своето схващане за света или нереални хрумвания, които другите намират за утопични, атмосферата радикално ще се промени. Избягвайте да манипулирате хората към Вас! Бъдете деликатни да не станете жертва на някаква спекулация.

Четирите затъмнения през 2018 година ще задействат оста на здравето на Риби. Нещо повече, Марс ще се движи ретроградно, което не е добър знак. Погрижете се за своето здраве и се пробвайте да измененията метода си на живот, тъй че да имате повече време за отмора и релаксация.

Ивелина Рускова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР