Хороскопът на друидите е на хиляди години. Знаците в него

...
Хороскопът на друидите е на хиляди години. Знаците в него
Коментари Харесай

Хороскоп на друидите: зодия Бреза

Хороскопът на друидите е на хиляди години. Знаците в него са наречени на растителни типове. Нека узнаем какво споделя за зодия Бреза мистичният хороскоп на келтските мъдреци и шамани, идентифициращи се със силите на природата:

Дата на зодия Бреза: 24 юни

Добра съгласуемост със: зодия Ябълка, зодия Жасмин, зодия Маслина.

Лоша съгласуемост със: зодия Кедър, зодия Клен, зодия Бук.

Родените под знака на Брезата са положително мислещи хора. Дори негостолюбив климат не може да промени това. Брезовите дървета нормално могат да порастват на всички места и да придават на покрайнините прелестен свършек. Що се отнася до позитивното им отношение, даже тежките удари на Съдбата не могат да ги изхвърлят от релсите. Брезите са ведри персони и постоянно остават неразбрани за нестихващия си оптимизъм.

Хората от тази зодия имат и друга особена линия - изключителна просветеност. Силата на тяхното въображение и творчество няма граници. Те употребяват своята креативна мощ в работата си.

Притежавайки умеене за логическо мислене и дарба да осъществят хрумвания дейно, те могат да бъдат сполучливи в доста области. Въпреки обстоятелството, че могат да се занимават с всевъзможен тип активност, Брезите реализират най-големите триумфи в региона на изкуствата.

Родените под знак на Брезата не се опасяват от комплицирани и сложни задания. Справят се с тях с убеденост. Те постоянно намират решение и практическа опция в сложни обстановки. Обичат светлината на прожекторите и не страдат от подправена невзискателност. Те са изцяло естествени, дисциплинирани и вроденият им сексапил ги прави приятна компания.

Хората от зодия Бреза имат компликации с непреодолими усеща. Емоциите, които те не могат да управляват, са загадъчни и за самите тях. Ако не могат да се оправят с възприятията си, от време на време се усещат неразбрани.

Какъв е мъжът от зодия Бреза?

Такива мъже не понасят звук и ужас. Те не харесват града, само че могат да се приспособяват към него, в случай че е належащо. Най-вече се нуждаят от спокоен ъгъл, където да могат да си почиват и работят. В същото време съумяват да работят чудесно с помощта на неизменност, съобразителност и положителни умствени качества. Мъжете-Брези разчитат най-вече на себе си, само че помощ на другите те в никакъв случай не отхвърлят.

Те са задоволително образовани и дипломатични хора. Ако решат да влязат в обществото и политиката, се оказват доста приятни събеседници. Вкъщи такива мъже са ненапълно разсеяни, само че са спокойни и изцяло безконфликтни.

 зодия Бреза

Те постоянно избират да правят отстъпка - за тях е по-лесно, в сравнение с да водят настоятелни разногласия. Те са непридирчиви към дамата до себе си - имат потребност от спокоен дом и завързан към тях човек - и това ще ги задоволи изцяло.

Каква е дамата от зодия Бреза?

Жените-Брези могат елементарно да се оправят с всяка работа, само че най-много тяхната фина природа на идеалист дава отговор за изкуството. Творческият гений постоянно им разрешава да реализират обилни резултати в тази област. Тези дами са обичани в обществото и нормално са приятни в компанията, като са умерено приказливи, само че не лишени от възприятие за такт.

Но самите те избират тишината и домашния уют, тъй че " заниманията " в нормалния смисъл ги притеглят малко. Брезите постоянно се влюбват в измисления облик на красивия принц и съществено стартират да търсят неговото преобразяване в живота.

Най-интересното е, че доста от тях съумяват. Браковете за тях нормално са сполучливи, с нотка на пасторална прочувственост, само че без прочувствени детонации. Те в никакъв случай не предизвикат първи фамилни кавги.

Любов и семейство

Брезите са фамилни хора и безусловно правилни. Със мощната си взаимозависимост от обич и моногамия, от време на време не осъзнават, когато връзката свърши, и се държат за някогашния си сътрудник като удавник за сламка. Те би трябвало да подхождат деликатно към кипящи и диви усеща. Предпочитат честност, надеждност и дълбока любов, само че ще страдат, в случай че влязат по отношение на непредвидим и прекомерно буен сътрудник.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР