Хороскопът на Дева за 2018 вещае важни промени, които ще

...
Хороскопът на Дева за 2018 вещае важни промени, които ще
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2018 за Дева

Хороскопът на Дева за 2018 вещае значими промени, които ще дефинират бъдещето за няколко години напред. За доста от представителите на Вашата зодия това ще е време на професионални революции и реорганизации на активността, което ще разреши да си върнете остарели задължения, само че без да вършиме нови.

Много мощен ще е моментът обвързвано с връзките, учението, късите пътувания, връзките с братя и сестри, съседи и съученици. Именно в тези сфери Ви чака триумфа. Прекрасно време за всички, които учат, ще имате опция да навлезите в по-дълбоки води, ще усвоявате с лекост комплицирани тематики и материи. Ще имате и нужната решителност, неизменност и воля.

Положителното въздействие ще имате върху всичко касаещо фамилията и дома. Вие ще станете очевидец по какъв начин се позволяват доста от старите проблеми, които сте считали за неразрешими, ще се усъвършенстват фамилните връзките, ща нараства доверието в околните хора.

Когато приказваме за обич, то Девите са предразположени към радикални дейности и рисково държание, което сигурно ще удиви околните Ви. В тази област ще има значими събития. За да съумеете оптимално да реализирате силата на любовта е добре да се занимавате с нещо, което да подчертае Вашия гений – креативен план или занимание. По този метод вашата вътрешна убеденост ще нараства и последователно ще си върнете контрола над личното си битие.

През годината ще се появи предпочитание и мощ за смяна, ще се появи предпочитание за проучване на нови територии, места където не сте били. Всичко това уголемява персоналните Ви хоризонти и Ви дава ново по-широко схващане на света. Някои от Вас ще се насочат на дълго странствуване, а други ще решат да продължат образованието си.

Трябва да напомним и за затъмненията, които ще задействат дома на работата на Дева – слънчевото затъмнение на февруари и лунно затъмнение на 27 юли. Те могат да бъдат катализатора на измененията или ще положат началото на професионална преориентация.

Обърнете внимание на интервалите на ретроградния Меркурий, който се явява и небесния настойник на Дева. Те са сред 23 март и 15 април, 26 юли и 19 август, 17 ноември и 7 декември 2018 година Меркурий се движи много бързо, отразявайки Вашите многочислени и разнородни ползи. Ретроградния Меркурий е време за размисъл, когато Вие сте съсредоточени и ясно определяте кое работи във Ваша изгода и кое е срещу Вас. Ако през тези интервали поискате да измененията нещо стремително в живота си, хороскопът за 2018 година Ви поучава да не бързате. Изчакайте Меркурий да стартира да се движи обикновено и тогава ще се чувствате доста по-уверени във всичко.

Ивелина Рускова

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР