Хороскопът често се тълкува като предупреждение за това какво се

...
Хороскопът често се тълкува като предупреждение за това какво се
Коментари Харесай

Разкриха най-палавите зодии, които са склонни към изневяра

Хороскопът постоянно се пояснява като предизвестие за това какво се задава в близко бъдеще. И до момента в който всеки самичък за себе си взема решение дали да се довери на сходен жанр предсказания, всеобщо се възприема, че зодиакалният знак може да издаде кръшкачите.
За задачите на ново изследване от уеб страницата за извънбрачни връзки Illicit Encounters са анализирали данни за 180 000 консуматори и са открили, че зодиакалният знак "говори " доста за изневярата, написа в. "Дейли остарял ".
Направеният разбор е посочил, че измежду хората, членуващи в уеб страницата, най-голям % - 16%, са представителите на зодия Козирог. Следват родените под знака на Везни (13%) и Рак (11%). След тях се подреждат представителите на зодиите Телец (9%), Близнаци (8%), Лъв (8%), Скорпион (8%), Овен (7%), Дева (6%), Риби (5%), Водолей (5%).
На другия полюс са Стрелците - едвам 4% от потребителите на уеб страницата са представители на тази зодия.
"Козирогът е земен знак и е извънредно удобен. Ако представител на тази зодия не се усеща изцяло задоволен в брака си, решението му е да потърси благополучие другаде. Ако се надявате на моногамни връзки, умерено можете да се обвържете със Стрелец ", споделя говорителка на Illicit Encounters.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР