Хороскоп за днес, 30 август:ОВЕН (21 март - 20 април)Не

...
Хороскоп за днес, 30 август:ОВЕН (21 март - 20 април)Не
Коментари Харесай

Животът за представителите на една зодия може да се преобърне днес

 Хороскоп за през днешния ден, 30 август:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Не се предлага да преследвате чудеса и вярвате в вълшебства. Вече сте пораснали, не сте ли забелязали? Едно пътешестване ще ви донесе нови запознанства, усещания и страсти. Само не забравяйте да фиксирате всички приятни моменти на камерата. Новини от родственици леко ще скапват вашето въодушевление.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви същинско благополучие, само че не се опитвайте да го задържите в живота си непременно. Възможно е среща с дълготраен прочут да ви повлияе неизмеримо доста. Разговори, страсти, изненади... Дръжте се в ръце. Във финансовата сфера, би трябвало да оставите нещата на случайността. Не се опитвайте да променяте обстановката, в случай че събитията не са във ваша изгода.

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дне, може да се случи нещо, което да обърне живота ви. Това може да е обвързвано с кариерата, сантиментално пътешестване или разлъка с другар. Така или другояче вие ​​сами нищо не може да измененията. Активност ще ви би трябвало в битовата сфера. Бъдете деликатни, когато боравите с техника или уреждате дълготраен спор.

РАК (22 юни - 23 юли)

Ще вкусите от всички удоволствия на живота, в случай че не изисквате прекалено много от другите. Бойните качества ще са ви нужни в работата, само че няма от какво да се страхувате. Във финансовата област, ще ви би трябвало голям портфейл, с цел да прибирате парите. Основното е да съхраните облагата и да я вложите в нещо преференциално.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Трябва да се занимавате с духовно израстване и да не бъдете прекомерно материални. Важно е да разберете на какво сте способни, без да указвате напън върху другите. Постижения в кариерата чакат тези, които се занимават с бизнес. Не се тормозете за изхарчените пари, скоро ще има още повече. Вечерта посветете на другарство с околните.

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Най-накрая, ще се потопите в атмосфера на цялостен мир и естетика. Ако сте в отпуск, това ще е чудесно! Оставете работните моменти и грижите за финансовата обстановка. Вие сте постигнали всичко, което желаете, време е да се отпуснете. Между другото, сантименталните срещи ще са доста забавни и продължителни. Ако несъмнено, сте неангажирани.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Препоръчително е да извършите пробив по този начин, че за нищо да не съжалявате. Емоционалното ви положение, не е устойчиво, тъй че по-малко спорете с другите. Ситуацията може да стигне до спор, както и да докара до понижаване на имунитета. Не е изключен стрес, обвързван с проблеми в живота или финансите. Не правете проекти в любовта.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

На този ден ще бъдете в положение да постигнете доста, само че в сърцето ви ще е сиво и мрачно. Ако сте мечтали да станете бизнесмен и започнете личен бизнес, тогава действайте. В сферата на любовта всичко зависи от вас, а не от шанса. Планирано пътешестване няма да върви по проект, само че това ще е за положително.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще имате шанс в разнообразни области, само че финансовите проблеми няма да може да решите. Тук, без професионална помощ и заем, няма да минете. Енергията си се пробвайте да насочите в вярната посока. Без боязън се заемете с домашните отговорности. Стойте надалеч от интригите, които ще устроят на работа сътрудници.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес ще би трябвало да пазите здравето си, като драгоценно украшение. Не е изненадващо, тъй като през последните месеци неведнъж сте се разболявали. Време е да укрепите тялото си с водни процедури, слънчеви бани и несъмнено, тичане заран. Нека всичките ви фантазии се осъществен и плануваните пътувания се осъществят.

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Най-накрая ще осъзнаете, че на улицата е лято! Може да се отпуснете, да плувате и да се срещате с другари. Но внимавайте да не забравите за главната си работа. Някой ги чака почивка, а други доста работа. Не харчете пари за нелепости, скоро ще ви трябват за огромни покупки. Възможна е среща с някогашен обичан.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не пречи да се заемете с духовни практики, с цел да се издигнете над себе си и наблегнете своята характерност. Страстите в любовните взаимоотношения ще отшумят, само че това е за положително. В противоположен случай несъмнено ще " прегреете " един към различен и в никакъв случай няма да постигнете естетика в съюза. Материалното благоденствие е прелестно нещо, само че за това би трябвало да помните за спестяването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР