Хороскоп за деня - 4 януари 2023, четвъртък Овен Възможно е

...
Хороскоп за деня - 4 януари 2023, четвъртък Овен
Възможно е
Коментари Харесай

Пари за Овена, изкушения и съблазни за Рака

Хороскоп за деня - 4 януари 2023, четвъртък

Овен
Възможно е да ви зарадват с непредвидени финансови приходи. Не бързайте обаче да харчите парите! Отложете извършването на покупки за на следващия ден, защото в този момент им по-голяма заплаха да се подведете или да се окаже, че стоката е дефектна! Бъдете по-мили с обичания, изпълнете му (й) желанията!

Телец
Не вярвайте на обещания и предсказания! Разчитайте единствено на себе си и не си губете времето да убеждавате някого в своята справедливост! С досадниците е по-добре да сте откровени, а с околните – по-мили. Преди сън си вземете душ или подръжте краката си в хладка вода!

Близнаци
Доверете се на предчувствията си! Сега не е време да се вършиме на герои. Ако инстинктът за самозапазване ви подсказва, че би трябвало да си плюете на петите, е по-добре да се визиите като страхливец. Не спорете с околните си, няма да ви схванат! Оставете ги да си мислят каквото желаят!

Рак
Този ден е цялостен с изкушения и съблазни, само че внимавайте, рискувате да загубите това, което цените! Сега работата не ви спори изключително, само че може да получите поддръжка от началниците си или от авторитетни персони. Може да разчитате и на поддръжка от другари или родственици. Доверете се на препоръките им! 

Лъв
Не поемайте задължения, а в случай че не може да си позволите да почивате, пестете силите си! Обмисляйте всяко свое деяние и не разчитайте нито на интуицията си, нито на непозната помощ! Дори и да няма мотив, зарадвайте обичания (любимата) с подарък! Разчупете „ ледовете “ с вино!

Дева 
В този ден не трябва да си вършиме проекти, тъй като ще се объркат. Може да придобиете потребни умения. Дамите може да опитват самоуверено в кухнята. Ще им върви и в бродирането, и в плетенето. Избягвайте разногласията, изключително с по-възрастните родственици!

Везни
Ако имате опция, отложете значимите каузи за на следващия ден, тъй като е огромна вероятността напъните ви да са напразни. Настроението ви обаче ще е положително. Ако ви поканят на ваучър или среща, не отхвърляйте! Докато се забавлявате, може да срещнете новата си обич. 

Скорпион
Енергията ви се изтощава. В ден като този е най-добре да се усамотите и да оставите нещата да се случват, без да влагате старания за осъществяване на непознати поръчки. Напрегнатият темп на живота не е подобаващ за вас в този момент. Може да изпълнявате рутинните си отговорности. 

Стрелец
В този ден може да получите ентусиазъм, да намерите ексцентрични решения, да се обучавате и да творите. Внимавайте обаче с началниците, не им противоречете! Желателно е да не се занимавате със подписване на покупко-продажби. Добре е да се съблюдава пост и самоограничение.

Козирог
Денят е подобаващ за започване на лечебни процедури. Не може в този момент да се изискват от вас подвизи на работното място. Работоспособността ви е намалена, само че не би трябвало да пренебрегвате служебните си отговорности. Изпълнете уговорките, които не изискват старания!

Водолей
Следете знаците на ориста и зова на сърцето си, тъй като то е най-мъдро! Бъдете деликатни с думите, тъй като в този ден се правят тъмни каузи и хората край вас са много чувствителни! Има заплаха да ги засегнете. Внимавайте и какво си пожелавате, с цел да не съжалявате след това! 

Риби
В този ден ставате завоеватели. Не пропускайте опцията да поддържате връзка с хора, с които имате сходни на вашите възгледи и усеща! Общуването ще е прелестно и занимателно, а и в този момент ще ви е по-лесно да ги впечатлите и покорите. Внимавайте обаче с храната, яжте повече плодове!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР