Хороскоп за деня - 18 септември 2023, понеделник Овен Към вас

...
Хороскоп за деня - 18 септември 2023, понеделник Овен
Към вас
Коментари Харесай

Скорпионът да се възползва от подаръците на съдбата, а Девата да се пази, възможни са аварии!

Хороскоп за деня - 18 септември 2023, понеделник

Овен
Към вас идва мощен енергиен поток. Само от вас зависи дали ще го употребявате. Ако сте рейки канал, заемете се с лекуване. Може да подавате сила от разстояние или за реализация на бъдещи събития! Забранено е обаче да се произнасят неприятни думи, тъй като в този момент са с огромна мощ.

Телец
Очаква ви един прелестен и работлив ден. Въздържайте се обаче от огромни покупки и се вслушвайте в мнението на обичания! Интуицията ви може да ви подведе, само че не и околните ви! Щадете тялото си, вероятни са травми!

Близнаци
Имате шанс, само че не прекалявайте с хазарта! Тези от вас, които се решат да сключат или предложат брак на този ден, ще се радват на дълъг взаимен живот. Любовта им ще е като цвете, което в никакъв случай няма да увехне. 

Рак
Трудностите не ви плашат, само че през днешния ден не се захващайте с неща, които изискват доста старания. Радвайте се на дребните неща в живота! Не вярвайте на празни обещания и на непотвърдена информация! Не се лишавайте от ласките на обичания!

Лъв
Плановете ви се осъществят сполучливо. Може да си позволите даже да поемете рисковани дейности, без да се страхувате от последствията. В връзките с обичания човек са вероятни промени и те ще са удобни, в случай че не се карате за дреболии.
 
Дева
Въздържайте се от рецензия и обидни забележки! Внимавайте, в случай че ви се постанова да пътувате, тъй като са вероятни повреди. Романтиците имат риск да закъснеят за среща. Тръгвайте най-малко половин час по-рано, в случай че употребявате градския превоз! Възможни са проблеми със стомаха!

Везни
Животът ви е като шарена рогозка от положителни и неприятни моменти, а през днешния ден ще доминират приятните страсти. Всякакви компликации може да бъдат преодолени. Времето е уместно за ново запознанство. Всички бариери сред вас ще паднат, в случай че не бързате. 

Скорпион
Романтиката ви превзема. Този ден ще е специфичен за вас, прекарайте го с обичания! Самотните представители на този знак може да се възползват от подаръците на ориста, тъй като това е най-хубавият ден за обич и забременяване! Билките в този момент имат огромна мощ. Може да се подложите на лекуване.

Стрелец
Сега е моментът да се заемете с проектите си за бъдещето. Може да напишете на лист желанията си. Представете си това, което желаете да ви се случи. Визуализирайки желанията, им давате сила, с цел да се изпълнят. Забавлявайте се, денят е превъзходен!

Козирог
Драстичните промени не са желателни. Денят не е подобаващ за разрешаване на противоречиви въпроси. Избягвайте споровете! Желателно е да прекарате вечерта вкъщи, тъй като експанзията пораства и може да се превърнете в жертва!

Водолей
Всичко, с което се захванете, през днешния ден ви се отдава. Може стартирате нов план, бизнес, или да извършите сантиментално предложение. Заради неналичието на различия с лекост ще постигнете задачите си. Възможни са обаче стомашни проблеми. 

Риби
Оставете възвишените усеща на назад във времето. Обърнете повече внимание на своите близки, само че бъдете внимателни, тъй като с дейностите си може да им навредите. Отбягвайте шумните компании и упойващите средства! Ограничете контактите с други хора и не влизайте в разногласия!
 
за всички зодии
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР