Хороскоп за деня – 9 декември 2022, петък Овен Съдбата ви

...
Хороскоп за деня – 9 декември 2022, петък Овен
Съдбата ви
Коментари Харесай

Овенът и Лъвът на изпитание от съдбата, приятни изненади за Девата

Хороскоп за деня – 9 декември 2022, петък

Овен
Съдбата ви слага на тестване. Чувствате се като в задънена улица. За да излезете от нея, би трябвало нещо да измененията в себе си. Това ще ви извади от безизходицата. Това е ден за излекуване. Може да се освободите от нездравословните си привички или да намерите нужното ви лекарство. 

Телец
Стресът и неналичието на сън водят до срив на имунната ви система. Нуждаете се от отмора и от витаминозна бомба (от стафиди, орехи и мед). Избягвайте кихащите и кашлящи хора, тъй като елементарно може да се разболеете! Бъдете деликатни, в случай че се постанова да шофирате! 

Близнаци
Не хаби думи за оня, с който е неефикасно да се приказва! За тази китайска сентенция би трябвало да си мислите през днешния ден, когато някой досадник се опита да ви наруши спокойствието. Споровете са непотребни. Избягвайте хората, които не са ви приятни! До обяд не се захващайте с значими каузи!

Рак
Не започвайте нищо ново през този ден! Трябва обаче да завършите започнатото. Не се товарете с задължения и не помагайте на никого, в случай че не ви желае помощта! Може да получите ненадейно предложение и да се решите на крачка, която в предишното е била невъзможна. 

Лъв
Острият език може през днешния ден да ви докара до неприятности. Докато сте раздразнителен, е по-добре да мълчите. Обърнете повече внимание на информацията, която доближава до вас сякаш инцидентно! Може да се окаже, че е знак от ориста. Избягвайте използването на медикаменти и упойващи субстанции!

Дева
Мислете в вероятност и не спорете за дреболии! Ако сътрудниците или клиентите съумеят да ви изнервят, си дайте малко отмора, тъй като в случай че не сте спокоен, ще ви е доста по-трудно да си извършите дилемите! От обичания през днешния ден може да очаквате единствено приятни изненади. 

Везни
Имате късмет да сключите преференциални за бъдещето си контракти. В креативен напредък сте и с каквото се захванете, ви върви. Можете да постигнете огромна част от това, което сте възнамерявали. Удава ви се в този момент работата с информация и усвояването на нови познания. 

Скорпион
Отложете извършването на покупки и бъдете деликатни, в случай че ви оферират примамливи предложения! Не надценявайте мощните си страни! Ако вложите повече усилия, може и да постигнете триумф. Ако сътрудникът ви се нуждае от поддръжка и ви показа нещо, което не ви харесва, не го съдете!

Стрелец
Някъде сте си не запомнили възприятието за комизъм и сте много обидчиви. Внимавайте, тъй като поради огнения си характер може да влошите връзките си с близките! Не е желателно и да споделяте, тъй като даже околните ви евентуално няма да ви схванат вярно. 

Козирог
Полетът на мисълта ви като че ли няма лимит, само че в този момент се постанова да изразходвате повече сила за неща, които преди са ви изглеждали елементарно постижими. В този ден обаче може да се докажете и като добър пълководец, и като буен ухажор. Може да разчитате и на интуицията си.

Водолей
Може да имате триумф във всичко, с което се захванете, единствено в случай че сте уверени! Съмнявате ли се в нещо, по-добре се откажете! Имайте повече доверие в обичания и в децата си! Поговорете с тях! Ако са сбъркали, им помогнете да поправят грешките и да се трансформират!

Риби
Разногласията с сътрудниците ви изнервят и от гняв може да извършите някоя нелепост. Нужни са и старания, с цел да излезете от рамките на рестриктивните мерки, които сте си основали сами. Избягвайте инцидентните контакти и изненади! Въздържайте се и от покупки на парцели и на скъпи движимости! 

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР