Хороскоп за деня – 8 март 2024, петък Овен Не мислете

...
Хороскоп за деня – 8 март 2024, петък Овен
Не мислете
Коментари Харесай

Пари и любов за Овена, а за Телеца – фантазии и вълнения

Хороскоп за деня – 8 март 2024, петък

Овен
Не мислете дълго, в случай че получите предложение да заминете в командировка! Има късмет да се запознаете с човек, който ще ви помогне да преосмислите живота си, да намерите своето предопределение или метод да повишите приходите си. Може даже да се влюбите и да сте щастливи дружно.

Телец
Има огромна възможност да бъдете завладени от мечти и фантазии. Постарайте се обаче да си извършите отговорностите! Предстоят ви вълнуващи срещи. Може необвързаните да заздравят връзката си и даже да получат предложение за брак.

Близнаци
В този ден би трябвало да преосмислите целите си и да започнете да обръщате повече внимание на околните си. Не бъдете скъперници, стремете се да развивате в себе си щедростта! Не съжалявайте за това, от което се освобождавате!

Рак
Подложени сте на тествания. Има риск да загубите непосредствен човек. Препоръчително е да избягвате съществени диалози. С хората, на които най-вече държите, е по-добре в този момент да не изяснявате връзките си. Няма да спечелите нищо, в случай че се опитате да ги изкарате отговорни за несгодите си.

Лъв
Изпълнени сте с сила и може да се справите сполучливо с всичко. Не подценявайте препоръките на по-възрастните! В този ден може да спечелите даже поддръжката на своята свекърва или тъща за идея, която до момента ви се е коствала невъзможна. Не давайте пари назаем!

Дева
Днес може да определите какво е потребно или е нездравословно за организма ви. Ако до момента в който мислите за избран хранителен артикул, сте почувствали омерзение, той не е за вас. Полезна пък е онази храна, която в този ден ви се яде. Ще получите това, от което се нуждаете в любовта.

Везни
Замислете се дали не е време да изключите от обкръжението си хората, които ви дърпат обратно! Ако имате чувството, че някой ви къса нервите или ви изчерпва виталните сили, е по-добре да го избягвате! Трябва и да се научите вярно да разпределяте силата си. 

Скорпион
Пазете се от бурни страсти, внимавайте с недомислените изявления и не давайте неизпълними обещания! Ако надцените опциите си или се опитате да си припишете непознати заслуги, ще съжалявате. Може да се заемете с проучването на непознат език или с ново занимание.

Стрелец
Обърнете внимание на взаимоотношенията си! Вашата емоционалност може да породи спорове. Избягвайте ги! Възможно е в този ден да срещнете някого и то по най-вълнуващия и непредвиден метод. По-добре обаче не си правете никакви проекти за бъдещето! 

Козирог
Не се поддавайте на гнева! Бъдете великодушни и избягвайте споровете! Денят е добър за недояждане, за диета. От изгода ще ви е да започнете цикъл от физически извършения. Уязвима е устната празнина. Възможни са болки. Обърнете внимание на зъбите или венците! 

Водолей
Хора, които преди сте мислели за недостъпни, може да станат част от живота ви. Възможно е да стартирате огромен план и те да са в екипа ви, или пък да станат ваши любовници. Семейните да внимават с случките, тъй като е огромен рискът да бъдат разкрити!

Риби
Звездите дават обещание удобни промени. Те може да са свързани или с печеливш бизнес, или със промяна на работното място. В ден като днешният не трябва да отлагате осъществяването на дилемите, които сте си сложили. Добре ще ви се отрази разтоварваща диета.

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР