Хороскоп за деня – 7 октомври 2023, събота Овен Неочаквани срещи

...
Хороскоп за деня – 7 октомври 2023, събота Овен
Неочаквани срещи
Коментари Харесай

Телецът да внимава с авантюрите, развращават Близнаците с неприлично предложение

Хороскоп за деня – 7 октомври 2023, събота

Овен
Неочаквани срещи и диалози могат да повлияят върху вашата активностщ. Заемете се първо с тези неща, които не търпят отсрочване! Ако имате възприятие за тежест или болки в стомаха, започнете диета!

Телец
Тъмни облаци като че ли са надвиснали над вас. Вашето избавление е в молитвите и въздържанието. Склонни сте към случки, а в този ден половата сила може да ви разстрои здравето. Избягвайте разногласията и се борете с апетита си! Нека има повече плодове в менюто ви.

Близнаци
Добре е да намалите упованията си по отношение на близките. Обърнете внимание на личните си мисли, изяснете си желанията! Възможно е да получите непристойно предложение или удар под кръста. Запазете успокоение! Опасно е да се поддавате на яд и алчност.

Рак
Енергийният ви капацитет доближава високи равнища. Това обаче не е задоволително, с цел да постигнете задачите си. Ако край вас има дразнители, които ви губят времето и нервите, постарайте се тактично да ги разкарате! Мъжете да не се заглеждат в непознати дами, с цел да не пострадат!

Лъв
Въоръжете се с самообладание и не се кланяйте на идоли! Не вървете след никого, вървете единствено след себе си. Това са думи на Буда. Не разчитайте на помощ от никого! Вслушайте се във вътрешния си глас! С всички трудности ще се справите, в случай че се оставите да ви води интуицията.

Дева
Бъдете съсредоточени в дейностите си! Внимавайте, в случай че се постанова да водите договаряния, тъй като след това може да се окаже, че изискванията са неизгодни за вас! Стремете се към заслужено систематизиране на отговорностите и облагите!

Везни
Добре да извършите някои значими връзки за бъдещето, да се срещнете с възможни работодатели и сътрудници, да сключите нови покупко-продажби, само че е желателно това да стане сутринта. След това ще сте много разсеяни и прочувствено нестабилни. Вечерта разпускайте с другари!

Скорпион
Това е ден, в който ще сте неуверени и мъчно ще вземате решения. Не се захващайте с значими каузи! Не е време за неистини или полуистини. Марк Твен е споделил: „ Когато се колебаеш, кажи истината! “. Кажете я и ще се чувствате по-добре! Възможни са любовни разочарования.

Стрелец
Ако ви предстоят значими договаряния, е по-добре да ги отложите, тъй като или ще ви слагат неприемливи условия, или сами ще изисквате повече, в сравнение с другият може да ви даде. В този ден може да ви изненадат с любовно пояснение или с предложение. Обмислете го деликатно!

Козирог 
Каквото и да ви сервира ориста в този ден, не губете вяра! Вярвайте на интуицията си! Тя е шепот на духа, както споделя лечителят Петър Димков. Може би ще осъзнаете, че заболяванията са разследване от вашите мисли и дейности. Ако потърсите помощ, ще намерите лек. 

Водолей
Всяко излишество е недостатък. Това са думи на Сенека. В този ден внимавайте, би трябвало да се борите със своя вкус и най-много със устрема за бързо замогване! Ако през днешния ден постъпите непочтено или обидите някого, доста ще съжалявате, тъй като ориста тъпкано ще ви го върне.

Риби
Насочете се към това, което желаете да постигнете и не се разсейвайте! Може да се наложи да потърсите различни решения. Нестандартният метод ще ви издигне и в очите на обичания. Не бягайте от прегръдките му (й)!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР