Хороскоп за деня – 6 декември 2022, вторник Овен Днес следвайте

...
Хороскоп за деня – 6 декември 2022, вторник Овен
Днес следвайте
Коментари Харесай

Любов за Рака, вълнуващо пътешествие за Рибите

Хороскоп за деня – 6 декември 2022, вторник

Овен
Днес следвайте напътствията на по-опитните и настоятелен сътрудници! Не оставяйте значими задания на самотек! Изпълнете колкото се може повече от уговорките сутринта, тъй като по-късно ще ви е по-трудно! Ако имате зъбобол или болки в гърлото, вземете бързо ограничения!

Телец
Сега е моментът да експериментирате. Това е ден, в който ще се изненадате от умеенето си да импровизирате, даже в най-трудните обстановки. Болестите, почнали на този ден, не са продължителни, не се опасявайте от рискови последици!

Близнаци
Това е ден, в който би трябвало да обърнете повече внимание на външния си тип. Може си промените прическата, да си подновите дрешника. В връзките си с противоположния пол бъдете деликатни, тъй като има възможност да изтълкуват неправилно вашите думи и жестове! 

Рак
Обкръжението към вас се трансформира. Ще преживеете неща, за които не сте предполагали, че може да ви се случат. Ще се породят нови стремежи. Голяма е вероятността необвързаните да се влюбят и да се избавят от самотата. Възможни са болки в региона на тила или ушите. 

Лъв
На работното място сте много инертни, само че се постанова да запретнете ръкави и да си извършите отговорностите. Не разчитайте на непозната помощ! Поставете ред в храненето си и обуздайте апетита си, тъй като в дни като днешният, елементарно качвате килограми! 

Дева
Насочете се към осъществяване на съответни цели и следвайте набелязаните проекти! Желателно е да носите тоалети в оранжево. Това ще подтиква творчеството и покачва самоувереността ви. Не отхвърляйте срещи! Използвайте този ден, с цел да срещнете сродни души!

Везни
През този ден е по-добре да не си показвате възприятията. Охладете страстите и се заемете за работа! Искреността в този момент може даже да ви навреди. Внимавайте с хората, които обичате, с цел да не ги нараните! Денят е удобен за образование и за покупки на скъпи движимости.

Скорпион
Не си правете проекти за през днешния ден, тъй като най-вероятно ще се объркат! Ще е добре, в случай че имате опция да си починете. Ако нямате, се заемете с тези задания, които може да извършите без доста старания! На младите дами ще им е мъчно да създадат избора сред ученето и любовта.

Стрелец
Днес сте много пасивни, а ви чака доста работа. Може да намалите малко темпото, само че не се оставяйте да ви носи течението, тъй като е допустимо да се окаже, че това, което се случва, не е във ваш интерес! Може да изпробвате нови полови техники. Възможни са проблеми с бъбреците.

Козирог
Това е един добър ден за вас. През идващите часове може ориста ви да се завърти на 180 градуса и да върне в живота ви безценен другар (приятелка), по който още тъгувате. Дори и да ви се коства, че не заслужавате нов късмет в живота, ще имате опция да поправите грешките си.

Водолей
Всички паники по сбъдването на креативните инициативи изчезват. Вниманието ви ще бъде ориентирано към планове, които плануват покачване на квалификацията. Успехът ви в службата не е обезпечен, само че в случай че положите повече усърдие, може даже да ви покачат заплатата.

Риби
Може в този ден да наложите правила или да променяте контракти или пък да се отправите на вълнуващо странствуване, да срещнете приятни хора и да се забавлявате. Пред вас се отварят доста порти. През коя ще минете, изберете самичък! Не позволявайте на никого да ви се меси!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР