Хороскоп за деня – 5 октомври 2022, сряда Овен Този ден

...
Хороскоп за деня – 5 октомври 2022, сряда Овен
Този ден
Коментари Харесай

Мощен енергиен поток за Близнаците, пари за Стрелеца

Хороскоп за деня – 5 октомври 2022, сряда

Овен
Този ден не е най-хубавия за финансови транзакции. Всяко заплащане, в това число даже сметките за комунални услуги може да докара до загуби. 

Телец
Това е превъзходен ден за другарство. Всяка връзка - както бизнес, по този начин и персонална, ще се окаже сполучлива. И договарянията с вашите бизнес сътрудници, и сантименталните срещи може да насрочите за през днешния ден. 

Близнаци
Мощен поток от сила ще се спусне към вас свише в този ден. Това не значи, че би трябвало да изразходвате цялата си мощ едновременно. Дава ви се за най-малко два  - три дни.

Рак
Не би трябвало да отказвате помощ на другите хора, само че не забравяйте и своите потребности.  Здравословно количество нарцисизъм несъмнено няма да ви навреди.

Лъв
Днес не се товарете със задания. Добре е да си почивате. Ако може си вземете отпуска. Чудесно би било да се отпуснете. Може и да поспортувате. 

Дева 
Не забравяйте, че най-хубавият метод за отбрана е офанзивата. Каквито и да са събитията, не заемайте отбранителна позиция! Ако сте сигурни, че сте прави, умерено преминете в нахлуване! 

Везни 
Финансовите планове, стартирани в този ден, ще бъдат сполучливи единствено, в случай че са дълготрайни. В противоположен случай и времето, и парите ще бъдат изгубени. 

Скорпион 
Хората, които са се появили в живота ви след дълго неявяване, освен ще ви върнат приятните мемоари, само че и ще играят сериозна роля в кариерата ви, осигурявайки ви застъпничество. 

Стрелец 
Хонорарите в този ден ще бъдат директно пропорционални на количеството и качеството на инвестиции труд. Не може да мързелувате и да избягвате осъществяването на своите отговорности. 

Козирог
Представителите на този знак е по-добре да заобикалят физическо натоварване през днешния ден. Не разчитайте на достижения нито в работата, нито в спорта. 

Водолей 
Не крийте своите качества от другите и най-много от своите началници! Днес те би трябвало да бъдат демонстрирани в цялостна степен. 

Риби 
Това е денят, в който може да завършите стартирани по-рано каузи, само че е по-добре да се откажете да работите по нови планове. Те най-вероятно няма да ви донесат триумф, а ще са  нужни много старания.  

за всички зодии. Източник: tsn.ua
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР