Хороскоп за деня – 4 октомври 2022, вторник Овен Сега е

...
Хороскоп за деня – 4 октомври 2022, вторник Овен
Сега е
Коментари Харесай

Вижте кои зодии ще имат късмет днес и кои ще преоткрият любовта

Хороскоп за деня – 4 октомври 2022, вторник

Овен
Сега е моментът да се отървете от всички ненужни неща, нездравословни привички и неприятни взаимоотношения. Психически може да се чувствате преуморени, а прочувствено изчерпани. Не гледайте обаче на света в черно-бялата гама, тъй като към вас има хора, които ви поддържат!

Телец
Отложете значимите каузи, тъй като напъните ви евентуално ще отидат напразно! Подкрепата на другари и родственици ще ви помогне да се чувствате по-уверени. Вслушайте се в препоръките им!  Жените да носят тоалети във виненочервен цвят. Това трансформира напрежението и успокоява.

Близнаци
Денят е превъзходен както за бизнес, за договаряния, по този начин и за приятни завършения. Сега ще ви е по-лесно, в случай че допуснете неточност, да я коригирате, без това да има последици. Имате късмет да сключите преференциална договорка. У дома обаче не говорете за пари, с цел да не се изпокарате!

Рак
Изпълнете дилемите, които сте си сложили, само че не очаквайте бързи резултати! Възможни са изненади. Бъдете гъвкави и съответни! Съобразявайте се със своите благоприятни условия, не драматизирайте! Сега не е нужно да сте спестовни, денят е добър за извършване на покупки. 

Лъв
Трябва да положите старания, с цел да не се влияете от страстите на близките. Проявете твърдоглавие при осъществяването на задачите, които сте си сложили и не се съмнявайте в триумфа! Носете отговорност единствено за своите дейности! Ако сте наранили някого, поискайте амнистия!

Дева 
Ако не деянията сдържаност и неизменност, ще ви е мъчно да извършите задачите си. Днес е по-добре да обедините напъните си със своите другари или близки, с цел да имате триумф. Спазвайте обаче разпоредбите, тъй като в този ден всяка неточност се санкционира! Възможни са оракулски сънища.

Везни
Очертават се доста положителни вероятности пред вас за израстване в служебната подчиненост. Ако не действате бързо, ще съжалявате. Това е ден, в който падат секрети и задръжки. Общуването ще е прелестно и мечтано, а самотните може да срещнат сродната си душа и да преоткрият любовта. 

Скорпион
Пълни сте с сила и елементарно може да си извършите уговорките. Може да изкарате положителни пари от договорка или да намерите финансиране за осъществяване на план. Имате шанс, само че не играйте хазарт! Можете да станете душата на компанията, само че не прекалявайте с алкохола!

Стрелец
Това е ден, в който е добре да си наложите ограничавания. Доверявайте се единствено на хора, които добре познавате! Не вземайте и не давайте пари на заем, тъй като може да зародят проблеми и да не може да ги върнете или да ви завлекат! Авантюрите са нежелателни. Агресията пораства, пазете се!

Козирог
Денят е превъзходен за взимане на значими решения, за започване на нови планове или за образование. Може да обсъдите своите проекти за бъдещето и да получите поддръжка. С околните си обаче внимавайте, тъй като може да ги нараните! Избягвайте споровете!

Водолей
Време е за взимане на виновни решения, от които зависи бъдещето. Смело може да поемате нови задължения, да стартирате нови планове. Късметът е на ваша страна. Следобед обаче бъдете деликатни, в случай че се постанова да шофирате! Желателно е да прекарате вечерта вкъщи.

Риби
Денят е добър за извършване на покупки, само че не и за бизнес. Каквото и да ви дават обещание, бъдете внимателни! Ако имате подозрение, консултирайте се със експерти! Полезно е да носите цитрин. Този драгоценен камък ви дава сили да продължите всяко начинание.

за всички зодии
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР