Хороскоп за деня – 30 септември 2022, петък Овен Не се

...
Хороскоп за деня – 30 септември 2022, петък Овен
Не се
Коментари Харесай

Овенът да се пази от енергийни удари, бъдещето зависи от кантара на съдбата

Хороскоп за деня – 30 септември 2022, петък

Овен
Не се насилвайте да вършиме нищо, което душата ви не желае! Това е вашият ден за занимания. Не излизайте на пазар сами, тъй като в този момент страстите леко замъгляват разсъдъка! Пазете се и от енергийни удари с молитвата „ Отче наш “! Тя може да е вашият щит. 

Телец
Умувате по кой път да поемете, само че подозрения няма да ви дават мира. Важните каузи и решения за бъдещето дано почакат. Не позволявайте на близките да ви манипулират! Послушайте музика! Тя ще ви върне чувството за естетика. 

Близнаци
Бъдете великодушни и положителни, тъй като стартира интервал за проверка за душата! Бъдещето ви зависи от това, което ще натежи на кантара на ориста. Приятна изненада на обичания ще ви усъвършенства настроението. Желателно е през днешния ден в менюто ви да няма месо. Препоръчителни са бобовите храни. 

Рак
На кръстопът сте. На някои от представителите на този знак им следва да вземат значими решения. Вслушайте се в съвета на вашите близки! С помощта на другари ще постигнете забележителни резултати. Възможни са любовни разочарования. 

Лъв
Днес сте като трен, който може да дерайлира от релсите. Затова по-добре отложете значимите каузи! Може да не ви доближат силите или напълно да се объркате. Интуицията може да ви провали. Приятели и фамилията ще ви ще оказват помощ да се чувствате по-добре. 

Дева
Очаквайте удари под кръста! Завистници ще ви предизвикат поради триумфите. Пребройте най-малко до пет преди да им отговорите! Ако запазите успокоение и разчитате единствено на своите сили, ще спечелите. Добре е да се запишете на курсове. Обърнете внимание на панкреаса!

Везни
Настроението ви може да бъде помрачено от непредвиден спор с родственици. Не позволявайте на гнева да ви токсини деня! Ако оставите любовта да проникне в душата ви, скоро ще забравите паниките. Бъдете деликатни с парите през днешния ден! Не бързайте да вземате решения!

Скорпион
Мощен енергиен поток, може да ви отнесе както към върха, по този начин и към дъното. Подаването на Рейки за бъдещи събития прави чудеса. Всичко, което вършиме в този ден, би трябвало да става умишлено. Не сте отделяли задоволително внимание на своята половинка!? Време е да измененията това.

Стрелец
Заемете се с това, което сте възнамерявали, само че забавете малко оборотите! Избягвайте разногласията и не предприемайте рисковани дейности! Любим човек може да се върне в живота ви. Разходка или фитнес ще ви се отразят добре в този момент. Уязвими са шията и ендокринната система.

Козирог
Точно през днешния ден не се гневете, не се карайте с никого и не давайте празни обещания! Заради малък на пръв взор спор, може да се разделите дефинитивно с непосредствен човек. На необвързаните им следва вълнуваща среща. Има заплаха от хранителни отравяния.

Водолей
Не се опасявайте от компликациите, може да ги преодолеете. Готови сте за велики каузи, само че се изисква неизменност. Избягвайте натрапниците, не им позволявайте да се месят в живота ви! Поглезете околните си, тъй като тъкмо в този момент се нуждаят от повече топлина и внимание!

Риби
Привличате като с магнит парите. Възползвайте се от шанса си и инвестирайте, само че дайте приоритет на дейностите, изискващи дълготрайно време за реализация! Отменете неприличните оферти, не е време за случки! Уязвими са половите органи. 

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР