Хороскоп за деня – 29 април 2023, неделя Овен Звездите не

...
Хороскоп за деня – 29 април 2023, неделя Овен
Звездите не
Коментари Харесай

Овенът да внимава с парите, а Ракът да се пази от провокатори!

Хороскоп за деня – 29 април 2023, неделя

Овен
Звездите не предлагат да давате пари назаем. Има огромна възможност в никакъв случай повече да не ги видите. 

Телец 
Днес е по-добре да не кроите проекти за бъдещето. Бъдете по-грижовен към хората, които обичате. Не ги товарете с непотребни въпроси! Семейните мъже да отделят повече време на децата си!

Близнаци
Отделете време да поправите грешките! Помислете за всичко, което сте създали в последно време и анализирайте всяко свое деяние. Изводите ще ви бъдат потребни в бъдеще. 

Рак
Днес ще има доста провокатори, които желаят да си изпуснете нервите. Проявявайте въздържаност, не им давайте опция да се радват за ваша сметка!

Лъв
Не е желателно да се отпускате през днешния ден. Измислете каквото и да е занятие - най-добре да е с вашето занимание. 

Дева 
Не е най-благоприятният миг за съществени диалози и за изясняване на връзки. Ако имате опция, изчакайте най-малко до на следващия ден! 

Везни 
В този ден бъдете по-милостиви към хората, които се нуждаят от помощ, не ги подминавайте с равнодушие, тъй като кълбото на живота може по този начин да се завърти, че да си промените функциите!

Скорпион
Денят е съвършен за нареждане вкъщи. Трябва да прегледате документите и да изхвърлите това, което е непотребно. Ако ви се постанова да пътувате, по-добре да не шофирате.

Стрелец
В този ден дамите може да срещнат огромната си обич. Обвързаните мъже да не флиртуват, тъй като има доста огромна възможност тайните им да бъдат разкрити!

Козирог
По-добре е да откажете всички значими срещи. Все още няма да можете да постигнете единодушие, тъй че не би трябвало да губите време и морална мощ за нищо. 

Водолей
Избягвайте разногласията, изключително с по-възрастните родственици! Ако сте позволили неточност, побързайте да се извините. Потърсете амнистия от хората, които сте засегнали!

Риби
С апатията, която може да ви обхване през днешния ден, би трябвало да се борите с всички налични средства. Защо не посетите с най-хубавия си другар, с цел да поговорите? Срещата ще ви се отрази добре. 

за всички зодии

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР