Хороскоп за деня – 28 януари 2023, събота Овен Затрупани сте

...
Хороскоп за деня – 28 януари 2023, събота Овен
Затрупани сте
Коментари Харесай

Вълнуващи срещи за Водолея, а Ракът може да получи неприлично предложение

Хороскоп за деня – 28 януари 2023, събота

Овен
Затрупани сте от работа, не приемайте нови задължения и не предприемайте пътешестване, тъй като ще ви натовари в допълнение! Опитайте се да изчистите всички отговорности, които имате! Препоръчва се диета или недояждане за ликвидиране на червата.

Телец
Спазвайте разпоредбите и не се поддавайте на внушения! Платон е споделил, че положителните хора не се нуждаят от закони, с цел да се държат вярно, а неприятните постоянно ще намерят по какъв начин да ги заобиколят. Днес обаче би трябвало да сте от положителните, тъй като грешките се заплащат скъпо. 

Близнаци
Това е денят, в който може да блеснете със знанията и уменията си. Възможно е да намерите ново занятие за изява. Задачите си ще изпълнявате с лекост. Много от дамите ще получат и поддръжка от своите началници. Възможни са болки в корема, свързани с язви или гастрити.

Рак
Не поемайте недомислени опасности! Ако деянията лековерие и изпразните портфейла, ще се наложи през идващите дни да стягате колана. Може да получите непристойно предложение, само че не си и помисляйте за невярност!

Лъв
Не поемайте нови задължения и отложете натоварващите диалози! Нараства заплахата да се поддадете на непознато въздействие. Отстоявайте свободната си воля и се пазете от измамници, лицемери, от хора, които желаят да ви обсебят, да ви прелъстят! Не правете взаимни отстъпки с правилата си!

Дева
Изпълнени сте с вяра, имате забавни хрумвания, а провокациите ви забавляват. Не си губете времето с догадки! Ако нещо не разбирате, питайте, само че при положение, че събеседникът ви не желае да споделя, не го притискайте! Когато реши, самичък ще ви отговори на въпросите. 

Везни
Този ден е добър за начало на нови и значими каузи. Не жалете сили и в случай че се наложи да отбраните своите хрумвания, не се отхвърляйте! Сутринта ще сте много раздразнителни. Контролирайте страстите, тъй като това може да повлияе отрицателно на връзките ви с близките! 

Скорпион
Запознанствата може да ви донесат доста приятни страсти, само че не трябва да залагате огромни очаквания, тъй като връзки, зародили в ден като този, не са продължителни. Може да се забавлявате. Добре е да започнете диета. 

Стрелец
Може да постигнете задачата си, само че единствено в случай че сте спокойни и отдадени на устрема да покажете най-хубавото от себе си. Слушайте мненията на своите близки, а за решителни дейности изчакайте удобния миг! 

Козирог
В този ден настроенията ви са много променливи. Съзнанието ви е захласнато от персонални проблеми. Бъдете виновни! Внимавайте да не обидите околните си с недомислени думи! Носете аметист! Това е повсеместен чистач на отрицателното.

Водолей
Предстоят ви вълнуващи срещи. Разчитайте на интуицията и на шанса! През този ден няма да ви изневерят. Може да срещнете любовта. Не бъдете прекомерно съществени! Споделяйте и се радвайте на дребните неща в живота! Не се опитвайте да налагате мнението си на близките! 

Риби
Възможни са непредвидени промени и се постанова да реагирате бързо. Не разчитайте на непозната помощ! Развоят на събитията зависи напълно от вас. Пазете се от интриги! Денят е подобаващ за намиране на доходи за фамилния бюджет.

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР