Хороскоп за деня – 27 септември 2023, сряда Овен Изострят се

...
Хороскоп за деня – 27 септември 2023, сряда Овен
Изострят се
Коментари Харесай

Любов за Водолея, а Рибите да започнат диета!

Хороскоп за деня – 27 септември 2023, сряда

Овен
Изострят се усещанията ви. Може да разчитате повече на интуицията си. Време е за решителните действия. Различни събития обаче може да ви накарат да си спомните за хора, минали в отвъдния свят. Ако спомените ви завладеят, запалете свещичка и се помолете за душите им!

Телец
Това е звездният ден за авантюриста. Ще им върви на смелите, които са подготвени да пожертват всичко. Добре е в този ден да избягвате споровете и да простите на тези, които са ви засегнали по някакъв метод, а на обичания човек отделете повече внимание!

Близнаци
Можете да постигнете нещо значимо, в случай че ловко и търпеливо планувате своите дейности. Задълбочете своите знания и бъдете отворени! Това ще ви помогне да се справите с бъдещите задължения. Конфликти в дома ще извадят на ярко остарели неразрешени проблеми.

Рак
Бъдете задоволително толерантни, само че пък настоятелни! Отстоявайте своите правила, само че се съобразявайте с потребностите на близките! Не очаквайте те да ви схващат! Обърнете внимание на своето здраве! Намерете време за различни способи и креативен начини! 

Лъв
Това е ден, в който пристрастеностите затихват, напрежението понижава, само че се пазете от пасивност! Не се претоварвайте с работа или с физически извършения! Обърнете внимание на здравословното си положение, вероятни са проблеми с нервната система!

Дева
Това, с което се захванете на работното място, ще върви по проект, ще има добра организация и разпоредителност. Някой от сътрудниците ви обаче може да се опита да ви трансферира своите отговорности. Не поемайте нови задължения! Мъже, не пестете парите, а дамите – комплиментите! 

Везни
Подгответе се прочувствено за известни спънки или закъснение! Може да сте създали услуга на някого, която ще ви се върне в прецизен миг. Някои от дамите евентуално ще се притеснят преждевременно. Тревогата им може да е обвързвана с бременност или неразположение.

Скорпион
Първата половина от деня е удобна за вас, само че след това стартират паниките. Каквото можете, свършете го до обяд, а по-късно не се захващайте с виновни задания, тъй като надали ще се справите! Довършете това, което сте почнали и гледайте да не се набивате на очи!

Стрелец
Денят е удобен за научна работа, за пътувания, за командировки и за лекуване. Фини сили изпълват телата на родените под този знак и спомагат за възстановяване на здравословното ви положение. Неочаквани събития, свързани с пари, ще ви зарадват.

Козирог
Важни решения, свързани с деца или със събития в техния живот, може ще доведат до разправии. Трудно ще намерите общ език поради другите разбирания, само че би трябвало да приемете тяхната позиция и да извършите компромис. Възможни са проблеми с кожни болести.

Водолей
Приемате много неща на доверие и може да се разочаровате. Не очаквайте другите да свършат вашата работа! Търсете непосредственост с хората, които ви поддържат морално и ви ценят! В тяхната компания ще се чувствате изпълнени с вяра и може би ще преоткриете дружно любовта.

Риби
Възможно е да се разклати доверието ви към колегата, само че в случай че се опитате да го разкарате от живота си, ще съжалявате. Опитайте се да му простите, в случай че го хванете в издънка! Дайте му нов късмет и той ще си поправи грешката! Започнете диета за унищожаване на токсините от тялото!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР