Хороскоп за деня – 27 май 2023, събота Овен Според Тургенев,

...
Хороскоп за деня – 27 май 2023, събота Овен
Според Тургенев,
Коментари Харесай

Ракът да обуздае апетита си, а Рибите да внимават със свалячите!

Хороскоп за деня – 27 май 2023, събота

Овен
Според Тургенев, щастието е като здравето - в случай че не го забелязваш, значи го имаш. Може би не го забелязвате, само че това не пречи да се усмихвате щастливо и да радвате хората край вас. Можете да оставите в предишното недоразуменията и да хармонизирате връзките си.

Телец
Може да поемате виновност – и бели, и червени, само че не и отговорност, тъй като старанията ви няма да бъдат оценени. Може даже да ви обвинят за неточности, които други са създали. Помолят ли ви за помощ обаче, не отхвърляйте! Бъдете милостиви, в случай че някой ви срещне с протегната ръка!

Близнаци
С това, което сте замислили, елементарно ще се справите. Помислете по какъв начин да разширите активността си! Избягвайте разгорещените разногласия и хората, които са склонни към принуждение! Вместо на дискотека или бар, заведете обичания човек на разходка измежду природата! Това е ден за опити. 

Рак
Обуздайте апетита си! Ако талията ви застрашително пораства, спрете да се погубвате с нож и вилица в ръка! Избягвайте изобилното хранене и в случай че имате проблеми със сърцето! Подложете се на диета! Може да изпиете една – две чаши вино, а с ракията внимавайте! Намалете и цигарите!

Лъв
Имате задоволително мощ и умения, с цел да изпълнявате всевъзможни задания. Сега обаче е добре да помислите за вашите цели. Слушайте интуицията си, тя няма да ви разочарова! Възможни са проблеми със стомаха.

Дева
Добре ще ви се отрази на настроението и даже на здравето една разходка измежду природата. Може да слушате приятна музика, да медитирате, да се занимавате с автогенен тренинг, с йога или с Рейки. Това ще ви зареди с позитивна сила и ще ви освободи от напрежението. 

Везни
Не се опасявайте от компликации! Можете да ги преодолеете. Способни сте на подвизи, с цел да извършите своите цели. Не притискайте обаче хората, които ви обичат! Гордостта и високомерието единствено ще ви навредят. Поговорете умерено и приемете препоръките им!

Скорпион
Ако дълго време сте отлагали разрешаването на избран проблем, в този момент имате опция да го извършите. Станете гъвкави в мисленето и дейностите ви ще са продуктивни, в случай че се отпуснете и разчитате на своята досетливост. Срещайте се с другари и се забавлявайте!

Стрелец
Отстоявайте правилата си и бъдете подготвени да се борите, с цел да реализирате набелязаните цели! Съперниците си надали ще изплашите с груба мощ, може да ги успехите с ловкост. Мъжете, в случай че имат ново гадже, да не стопират да се държат с нея благо и да я засипват с похвали!

Козирог
Денят е превъзходен за начало на всевъзможни каузи. Може да се захванете с нещо велико, или даже с нещо нищожно и да постигнете триумф, въпреки че през днешния ден ви се желае да прекарате деня в леглото. Може да се забавлявате с обичаната (любимия) и не досаждайте на никого с въпроси! 

Водолей
Любовните завършения може и да ви замаят, само че може да се отразят зле на финансите. Внимавайте с парите, с цел да не се наложи да гладувате! Заради страстите в този момент не ви е до значими каузи. Ако въпреки всичко имате наложителен ангажимент, ще ви нужно повече време, с цел да се справите със задачата. 

Риби
Това е ден за духовно просветление, само че не и за флирт. Жените да внимават със свалячите! Днес сте като магнит за кретени, които си търсят развлечение. По-добре да сте сами, в сравнение с с някого, който не ви заслужава. Мъжете пък е време да помислят за грешките си и да ги поправят!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР