Хороскоп за деня – 25 март 2023, събота Овен Семейните дами

...
Хороскоп за деня – 25 март 2023, събота Овен
Семейните дами
Коментари Харесай

Магичен ден за Везните, може да смалят товара на кармичния си дълг

Хороскоп за деня – 25 март 2023, събота

Овен
Семейните дами в този ден няма да се усещат изключително добре. Възможни са проблеми с брачния сътрудник. За да ги преодолеете, бъдете тактични! Здравето ви ще е положително, само че в случай че имате хронични болести, би трябвало да се пазите.

Телец
Време е за велики каузи. Сега е моментът да сложите началото на това, което сте възнамерявали. Благоприятен е денят за първа копка на нов дом или за ремонт. Ако сте се скарали с родственици или другари, е време да заровите томахавките. Примирието ще върне хармонията в дома и душата ви. 

Близнаци
За фамилните този ден ще е много плевел. Ще би трябвало да отделят повече внимание на децата си и най-много на техните здравословни или информационни проблеми. Добре е и да помислите по какъв начин да понижат тежестта си, в случай че е наднормено и по какъв начин да покачат имунитета си.

Рак
Пазете се от любопитни съседи и интриганти! Пазете хората, на които държите и достойнството им! Докато се радостните с другари, някой може да се опита да ви навреди. Не прекалявайте с алкохола! Не вярвайте на пикантните злословия! Доверете се на индивида, който обичате!

Лъв
Имате шансове без да си давате напън, да осъществите своите проекти и цели. Не би трябвало обаче да обещавате нещо, което не може да извършите или да се хвалите с неща, за които нямате заслуги, тъй като ще се срамувате. Добре е да носите седеф, защото ви работи успокояващо.   

Дева
Денят е сполучлив, в банковата ви сметка може да влязат нови приходи. Има възможност да спечелите положителни пари от договорка. Успехите обаче не би трябвало да ви главозамайват! Бъдете великодушни и не отхвърляйте помощ! Мъжете да внимават с опорно-двигателния уред!

Везни
Това е магичен ден за вас. Изпълнени сте с сила и вяра. Сега нескрито излизат тайните източници на знанията. С медитация може да разберете предишното си и да смалите товара на кармичния си дълг. Пийте повече течности! Желателно е преди хранене да има в чашата ви чай.

Скорпион 
Днес сте за завиждане, тъй като денят е добър за вас във всякакво отношение. Ще се радвате на любовни самопризнания и креативно ентусиазъм. Околните ще ви ценят, сътрудникът ще ви обича. Ще извършва желанията ви. Любовните завършения може да прераснат в нещо по-сериозно.

Стрелец
Общуването е прелестно и мечтано, изключително във виртуалното пространство. Може да се стигне до любовна среща, само че мъжете да внимават, тъй като има възможност да попаднат в мрежите на подли използвачки! Дамите може да станат жертва на лекарска неточност. 

Козирог
Радвайте се на шанса си и на колегата, който (която) е подготвен да извърши всичките ви стремежи! Ако в този ден поработите над себе си и своите дефекти, скоро трудът ви ще бъде заплатен и то обилно. Добре е дамите да отидат на екскурзия с другари. 

Водолей
Пред вас се откриват прелестни вероятности, както в бизнеса, по този начин и в персоналния ви живот, само че може да съсипете всичко поради колебливост или от боязън да поемете отговорност. Инертността е противопоказна. Бъдете инициативни и дръзки! Не пестете комплиментите и ласките!

Риби
Мъжете от този знак може да срещнат своята сродна душа, само че да не схванат знаците на ориста, а в този момент е денят, в който би трябвало да завоювате своето благополучие. Нужна ви е увереност. Обърнете внимание на здравословното си положение! Възможно е да се обострят някои болести. 

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР