Хороскоп за деня – 22 септември 2022, четвъртък Овен В този

...
Хороскоп за деня – 22 септември 2022, четвъртък Овен
В този
Коментари Харесай

Вижте на коя зодия се дава свръхестествената способност да надушва парите

Хороскоп за деня – 22 септември 2022, четвъртък

Овен
В този ден може да реализирате даже и най-смелите си фантазии, в случай че ги споделите с обичания човек. Разчитайте на неговата (нейната) помощ! Може да се освободите от нездравословните си привички и да придобиете нови умения. Някои може да открият, че имат способността да лекуват. 

Телец
Обърнете внимание на значимите за вас неща, както в деловата, по този начин и в персоналната сфера! Не подценявайте дребните пречки и достижения! Полезни за вас в този момент са физическите извършения. Трябва да пазите главата си, мозъка, очите. Избягвайте разногласията с обичания!

Близнаци
Нормално е в този ден настроението ви да е приповдигнато. Постарайте се да контролирате страстите си, да имате положителни мисли и планове! Времето е удобно за пазаруване на нов дом, за ремонт, да засадите растения. Уязвими са очите, не ги натоварвайте!

Рак
Този ден е удобен за асимилиране на познания. Може да осъзнаете висшият смисъл на своето съществувание или с регресивна терапия да разберете какъв е вашият кармичен урок и какво би трябвало да извършите, с цел да стане животът ви по-лек. Следите кръвното си налягане!

Лъв
Може да постигнете мечтаният триумф, в случай че останете уверени и търпеливи. В този ден ви се дава свръхестествената дарба да надушвате парите. Дори да не ви е ясно какво да вършиме, може да намерите метод да си увеличите приходите. Възможни са проблеми с бъбреците.

Дева
Вашата вътрешен глас е мощна и можете добре да се ориентирате във всяка обстановка. Заложете на персоналните си умения и чувства, общувайте и споделяйте! Бъдете съответни и задавайте въпроси, в случай че желаете да узнаете истината! Бъдете снизходителни към грешките на колегата си!

Везни
Плановете ви може да претърпят промени. Наблегнете на това, която ви тормози и се освободете от казуса! Ако той е обвързван с досадник, който ви товари прочувствено, посочете му правия път и не го оставяйте повече да ви нервира! Научете се да казвате „ не “!

Скорпион
Изпълнени със мощ и воля, ще се чувствате като спечелили. Любовта ви въодушевява. Ще изненадате близките с ексцентрични хрумвания. Не отлагайте срещи, договаряния, пътувания! Дамите да се готвят за вечеря на свещи, а мъжете от този знак да мислят за практични дарове! 

Стрелец
Това е превъзходен ден за промени. Може и да се решите на крачка, която в предишното е била невъзможна. Сега е моментът да отидете на пазар и да си купите това, което от дълго време сте желали. Помислете от какво се нуждае гаджето ви! Изберете подарък, само че му го дайте на следващия ден!

Козирог
Предизвикайте решения на проблемите, вместо да се притеснявате! Ще съумеете да си извършите уговорките, в случай че планирате всяка своя стъпка и не си отвличате вниманието от задачата. Не планирайте срещи с другари, а концентрирайте напъните си да зарадвате обичания! 

Водолей
Поели сте отговорности, които не са ваша работа и вие го знаете. Сега е моментът да се разберете с сътрудниците и да разпределите дилемите. Ако обичаният (любимата) ви е изненадал с неустоимо предложение, не го карайте да чака дълго! Зарадвайте го с отговора, който чака! 

Риби
Имате късмет както да стабилизирате финансовото си положение, по този начин и за нова връзка, в която никой няма да господства, а ще цари единствено любовта. Семейните могат да хармонизират връзките си, само че в тези ден отделете повече внимание за потребностите на децата си! 

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР