Хороскоп за деня – 22 март 2023, сряда Овен Денят е

...
Хороскоп за деня – 22 март 2023, сряда Овен
Денят е
Коментари Харесай

Чудесен ден за три зодии, любовта радва душата

Хороскоп за деня – 22 март 2023, сряда

Овен
Денят е добър за учене и за приемане на нова информация. Ако решите да зарадвате околните с дарове, това няма да навреди съществено на бюджета. Добре е да сте великодушни и към хората, които се нуждаят от помощ. Не им отхвърляйте лепта, с цел да не ви напусне шансът!

Телец
Предстоят промени в живота ви и в този момент е моментът да помислите дали сте удовлетворени от това, което вършиме и с какво желаете да се занимавате. Болестите на този ден могат да бъдат продължителни. Пийте повече вода и е желателно в менюто ви да има повече плодове и зеленчуци! 

Близнаци
Бъдете подготвени да поемате опасности, когато сте задоволително уверени, че сте избрали верния път! Всички каузи, стартирани през този ден, обезателно би трябвало да се доведат до край. Това е уместно време за амнистия и помиряване. Сега е времето да се погрижите за вашето здраве.

Рак
Търпението и усърдието ви ще бъдат възнаградени. Може да постигнете обилни резултати. Добре е да си извършите масаж на лицето. Това от една страна възвръща здравината на мускулите, а от друга - успокоява нервите. Носете тоалети с ярки цветове!

Лъв
Времето е положително за извършване на покупки, за настоятелен срещи, за полемики и нови запознанства. Ако сте се скарали с някой от своите познати, в този момент е моментът да се сдобрите. Поискайте амнистия от хората, които сте засегнали! Не си губете времето с виртуални свалки, действителните срещи са по-вълнуващи! 

Дева
Задайте си съответни цели! Сега ще ви е по-лесно да решавате задания, да усвоите познания. Не позволявайте на близките да ви се месят в избора. Избягвайте прибързаните решения и не се колебайте да поискате време за размисъл, в случай че гаджето ви изненада с предложение! 

Везни
Не поемайте никакви опасности! Желателно е да не посещавате места, където се събират доста хора. Може да се забавлявате вкъщи или на безшумно и умерено местенце с индивида, който обичате. Оставете на назад във времето подозренията, не си поставяйте бариери!

Скорпион
Не пропускайте срещите, които може да повлияят на вашето бъдеще! Ако вашият сътрудник реши да ви запознае с околните си, не му отхвърляйте, даже и да не се чувствате подготвени за такова предизвикателство. Бъдете естествени! В този ден ролята на водач ви подхожда най-вече. 

Стрелец
Прекарайте този ден с обичания! Идеално време е за предложение за брак. Клетвата за честност, дадена в този момент, ще скрепи душите ви вечно. Може да пътувате и да водите договаряния, да пазарувате и да се забавлявате. 

Козирог
Склонни сте да вземате прибързани и неправилни решения под въздействие на страстите. Не се оставяйте гнева да ви почерни деня! Може да се разтоварите с разходка в парка или да се повеселите с другари, само че не и със спорт. Физическото натоварване е нежелателно. 

Водолей
Космичната сила на любовта радва душата ви. Летите в облаците, мечтаейки, само че в случай че сътрудникът ви се осмели жестоко да ви приземи, не бързайте да се сърдите, умувайки дали птица може да живее с къртица, тъй като се допълвате взаимно! Бъдете по-снизходителни! 

Риби
Оставете тайните за себе си никакви обещания не давайте в този момент! Не се обвързвайте! Ще си усложните живота, в случай че дадете късмет на някой (някоя), който не ви заслужава. Денят е добър за начало на лекуване, за изчистване на горните дихателни пътища.

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР