Хороскоп за деня – 21 февруари 2024, сряда Овен Вслушайте се

...
Хороскоп за деня – 21 февруари 2024, сряда Овен
Вслушайте се
Коментари Харесай

Стрелецът да намали флирта, а Козирогът - любовните авантюри

Хороскоп за деня – 21 февруари 2024, сряда

Овен
Вслушайте се в препоръките на близките и бъдете деликатни, в случай че се постанова да пътувате! Расте рискът от повреди. Емоциите се изострят. Избягвайте споровете, само че в случай че се наложи да отбраните индивида, който обичате, не отстъпвайте! Не вземайте и не давайте пари назаем!

Телец
Не поемайте повече отговорности, в сравнение с можете да носите! Може да вземете съществено решение за живота си, само че не преди 17:00 часа. Вслушайте се по-внимателно в думите на вашия съкровен сътрудник, с цел да не се окаже, че сте го разбрали неправилно! Подсилете се със сок от бъз!

Близнаци
Избягвайте разногласията! Трудно ще е през днешния ден да убедите другите в каквото и да било. Времето обаче е уместно за самовглъбяване и осмисляне на нещата от предишното, които не престават да ви вълнуват. Ще се изненадате от нечие държание или изказване. Ако ви обидят, е по-добре да замълчите.

Рак
Проявете самообладание към себе си и близките! Ако обичаният човек не е по този начин буен, както различен път, не търсете виновността в себе си! Носенето на секси долни дрехи няма да промени нищо. Не насилвайте нещата! Чувствата не са изстинали. Нужна ви е малко отмора.

Лъв
Преразгледайте връзките и партньорствата си, изключително деловите! Нужни са ви нови чувства и цели. Това е един от най-хубавите дни за бракосъчетание и за възпитаване на децата. Не се предлага през днешния ден да се тъпчете с животинска храна или гъби. В менюто ви би трябвало да има повече плодове.

Дева
Можете да придобиете нещо мечтано или да ви се удаде опция да спечелите много пари. Добре е да си изяснете задачите и да бъдете сдържани за проектите си. Желателно е да не пиете алкохол и да не приемате упойващи субстанции. Противопоказен в този ден е и сексът.

Везни
Не чакайте другите да открият грешките ви! Признайте си ги сами, в случай че се постанова! Бързата ви реакция може да понижи следствията. Не се срамувайте, тъй като безгрешни са несъмнено единствено ангелите! Може би е време да се запишете на курс за професионална преквалификация. 

Скорпион
Склонни сте на разсипничество и носталгия. Трудностите ви плашат и държите на познатите схеми. Можете да планувате, да изготвите тактика, да поемете ангажимент. С обичания човек е по-добре да не говорите в този момент за бъдещето на връзката ви. Забавлявайте се!

Стрелец
Не започвайте през този ден никакви значими каузи! Можете да довършите това, което сте почнали или да се захванете с неща, които не изискват да сте старателни. Деловите срещи е по-добре да ги отложите. Желателно е и да намалите флирта, както и общуването с непознати.

Козирог
Много е значимо в този ден да държите възприятията си под надзор. Уязвими сте душевен и репутацията ви може да пострада съществено. Избягвайте опасности и любовни случки! Възможни са здравословни проблеми. Обърнете внимание на задстомашната жлеза и на диафрагмата! 

Водолей
Сутринта не се захващайте с значими каузи! Следобед ще ви върви повече. Доверете се на интуицията си! Тя е вашият лидер. Приемете я като подарък от ориста, тъй като с изключение на, че ще се справяте във всички обстановки, ще ви научи и да разбирате по-добре близките! 

Риби
Намалете темпото и буйните изяви! Огледайте се и приемете всичко протичащо се! По този метод ще преоткриете и нови благоприятни условия за своето развиване. Посветете се на нещо, което харесвате! Полезно е да включите в дневното си меню бобови храни. 

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР