Хороскоп за деня – 20 май 2023, събота Овен Заредете се

...
Хороскоп за деня – 20 май 2023, събота Овен
Заредете се
Коментари Харесай

Любов за Лъва, а Рибите да забравят за авантюрите, за да не им сложат рога

Хороскоп за деня – 20 май 2023, събота

Овен
Заредете се с самообладание! Днес бързите дейности могат единствено да ви отдалечат от осъществяването на задачата, която сте си сложили. Възможни са различия с обичания човек. Избягвайте споровете, тъй като връзките с околните ви може да се влошат!

Телец
Вашата вътрешен глас ще работи на цялостни обороти. Опитайте се да не замъглявате чувството си с разумни пояснения и подозрения! Ако съумеете да се доверите изцяло на себе си, ще вземете значимо решение и нещата ще потръгнат. Любовта ви носи изненади.

Близнаци
Настроенията ви са променливи, само че хората към вас могат да ви повлияят добре. Любовта ще ви навести по забавен метод. Носете тоалети във лилав цвят! Това ще ви помогне в устрема да следвате задачите си. Добре е да сте с хематит. Този минерал освобождава от гнева. 

Рак
Възможни са компликации в общуването и връзката. В утринните часове може да се окаже, че сте много изнервени. Смяна на средата пък, може да ви зареди с нови сили и хрумвания. Хората към вас ще ви оказват помощ да си вдигнете самочувствието. Любовта ще ви окриля.

Лъв
Възможно е да чувствате напрежение или неустановеност. Това обаче не е причина да се отказвате от реализацията на това, което сте възнамерявали. Търпение ще ви е нужно, само че това не значи и да бездействате. Може да намерите нещо, което сте изгубили. Любовта ще ви съпътства. 

Дева
Отворете си необятно очите за опциите, които ориста ви дава! Голяма е вероятността в този ден да срещнете хора с сходни на вашите разбирания. Ако имате дежа вю за нещо, което към този момент са претърпели, усетили или видели дружно, това е знак за кармична връзка.

Везни
Има риск монотонният темп да оцвети всекидневието ви в сиво, само че от вас зависи дали ще скучаете или ще се забавлявате. Ако в стоманобетонната джунгла се чувствате като в клетка, излезете на независимост! Разходка измежду природата с другари ще ви се отрази добре.

Скорпион
Искате да срещнете някого!? Не разчитайте на случайността да ви събере! Обади му (й) се! Не умувайте дали си коства! Просто наберете номера и си признайте, че ви липсва, уредете си среща и се забавлявайте! Денят е добър и за запознанства, и за обич, и за лекуване.

Стрелец
Имате проект за деня!? Чудесно! Придържайте се към него строго, само че в случай че възникне подозрение, че няма да си извършите задачата, по-добре се откажете и изчакайте момента, в който сте подготвени за дейности. Ако се постанова да пазарувате, купувайте единствено това, което ви е извънредно належащо!

Козирог
Денят е превъзходен за тези, които са подготвени да усвоят нещо ново, да учат или да опитват. Някои от вас може да си сменят заниманието. Ако в този момент започнете проучването на непознат език, ще имате триумф. Имунната ви система е слаба, пазете се!

Водолей
В живота ви настъпват промени, които обаче са свързани с предишното. Това, което не сте разбирали или не сте постигнали, или не сте поискали, в този момент можете да го осмислите. Ако не приемете измененията непринудено, ще стане доброзорно. Не претоварвате стомаха си!

Риби
Напрежението в връзките ви с околните пораства без ясна причина. Не се опитвайте да им натрапите своите мисли и усеща! Дайте им право на избор! В този ден забравете за случките, тъй като всяка неточност се санкционира! Ако изневерите, ще ви сложат и на вас рога.

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР