Хороскоп за деня – 2 август 2023, сряда Овен Може да

...
Хороскоп за деня – 2 август 2023, сряда Овен
Може да
Коментари Харесай

Приятни изненади на Стрелеца в любовта, а Овенът да си пази здравето!

Хороскоп за деня – 2 август 2023, сряда

Овен
Може да помислите по какъв начин да увеличите приходите си, само че не си поставяйте огромни цели за през днешния ден, тъй като надали ще ги извършите! Добре е през днешния ден да не се влияете от мнението на близките и да разчитате единствено на своите познания, умения и сили. Бъдете деликатни към здравето си! Уязвим е гръбначният дирек.

Телец
За вас това е ден на илюзии и на огромни промени, обвързван с принуждение и с разрушение на остарялото. Склонни сте към случки и спорове. Може обаче да разчитате на помощ от другари и близки, както и на поддръжка от обичания човек. Сексуалната сила в този момент разстройва здравето.

Близнаци
Трудно ще ви е контролирате своите мисли през днешния ден и да се концентрирате. Ще чувствате неустановеност както на работното място, по този начин и когато сте измежду хората, които обичате. Не се тормозете, тъй като това бързо ще отмине! Доверете се на интуицията си! 

Рак
Не прекалявайте с условията към сътрудници или към подчинените си и не прехвърляйте отговорностите си към някой различен! Едва ли някой ще може да се оправи по-добре от вас.  Опасно е, в случай че в този ден се поддадете на гнева си. Напръскайте стаите в дома си със светена вода! 

Лъв
Не пестете напъните си! Може да постигнете забележителен триумф в бизнеса или да преговаряте за по-добри условия за труд, за по-висока заплата. Ще бъде потребно лекуване с хомеопатични способи. Добре е да се помолите и да опушите стаите в дома си с тамян. 

Дева
Не се поддавайте на провокации! Ако възникне спор, не се опитвайте да го разрешавате с груба мощ, с цел да не пострадате! Не започвайте нищо ново! Може да завършите това, което сте почнали. Носете планински кристал! Той преобразува, почиства силата. 

Везни
Не се занимавайте с рисковани неща, можете съществено да пострадате! В този ден може да преговаряте и да постигнете мечтаните резултати. Обърнете внимание на здравословното си положение, тъй като заболяванията, почнали този ден, са рискови и продължителни!

Скорпион
Преценете добре силите си! Не поемайте задължения, които не можете да извършите! Ако отсрещната страна ви схваща, може да преговаряте. Не се хабете обаче в ненужно празнословие! Може да приключите със остарели връзки или да срещнете някого от предишното и отново да се влюбите. 

Стрелец
Не позволявайте на пристрастеностите си да ви водят! Ако се чувствате жертва на нещо или някого,  потърсете претекстовете в себе си! Може да ви споделят нещо, което няма да ви хареса, само че не бързайте с изводите! В любовта обаче ви чакат приятни изненади. 

Козирог
В този ден ще ви е мъчно да извършите дилемите, които са ви сложили. Чувствате се изтощени. Ако е допустимо, почивайте или не се захващайте с значими каузи! Не е добра концепция да спортувате през днешния ден, физическите натоварвания няма да ви се отразят добре. Пазете се от контузии!

Водолей
Имате сили да се справите във всяка обстановка. Не ги пилейте в разногласия с неразумни хора! Не настоявайте за поддръжка, в случай че не получавате схващане! Нужно е да се концентрирате и да преодолеете рестриктивните мерки на средата. Може да купите това, за което сте си мечтали.

Риби
Изпълнявайте съзнателно отговорностите си, само че в случай че началниците ви упрекнат, не е нужно да реагирате! Може да надцените физическата си мощ, което ще се отрази неподходящо на здравето ви. У дома обаче ви чакат занимания и приятни страсти. Сънищата в този ден са лъжовни.

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР