Хороскоп за деня – 19 февруари 2023, неделя Овен Успехът ще

...
Хороскоп за деня – 19 февруари 2023, неделя Овен
Успехът ще
Коментари Харесай

Телецът да се пази от измамници, а Ракът и Рибите да внимават с флирта!

Хороскоп за деня – 19 февруари 2023, неделя

Овен
Успехът ще е обезпечен, в случай че можете вярно да оцените обстановката. Може да стартирате нов бизнес, само че единствено, в случай че чувствате, че това е вашето предопределение. Обърнете внимание на своето здраве! Уязвими са ставите и бъбреците.
 
Телец
Ограничете контактите с хора, които не познавате! Пазете се от измамници! С досадниците, които се пробват да ви натрапят своите разбирания за света, не си коства да спорите. Отменете ги с равнодушие, а от обичания може да очаквате предложение, на което няма да може да откажете.

Близнаци
Заемете се с делата, които сте отлагали, само че не търсете помощ, тъй като през днешния ден е по-добре да сте единак! Не е време и за старт на нови планове. Правете взаимни отстъпки, с цел да избегнете споровете с околните си! Уязвими са очите. Пазете ги!

Рак
Съдбата е великодушна към вас през днешния ден. Преговорите ще са сполучливи, а мнението ви ще се цени, както от вашите интимни сътрудници. Не се колебайте дали да споделяте с тях това, което ви вълнува! На чара ви мъчно може да се устои, само че внимавайте с кого флиртувате!

Лъв
Днес сте непредвидими. Приличате на махалото, което се движи сред крайностите. Възможно е да получите даже непристойно предложение, само че по какъв начин ще отговорите, зависи от настроението ви. Затова не се изненадвайте, в случай че обичаният човек ви ревнува! 

Дева
Спомнете си думите на Учителя Петър Дънов за дребните неща, които спъват индивида, само че от тях зависи щастието ни! Занимавайки се с велики каузи, не подценявайте дребните, с цел да не бъдете разочаровани! Обърнете внимание на знаците на ориста! 

Везни
Има с какво да се гордеете поради достиженията си. Сега е по-добре да не мислите за пари. Ако изчислявате какво сте вложили, а какво очаквате, ще бъдете разочаровани. Предстои ви вълнуваща среща, забавлявайте се!

Скорпион
Не вземайте прибързани решения и не се захващайте с значими неща, тъй като ще ви донесат единствено загуби! През този ден не трябва да се вадят зъби. Бъдете великодушни към хората в неволя!

Стрелец
Съществува заплаха да изразходите силата си на вятъра и да не постигнете нищо. Не прахосвайте пари напразно! Не се хвалете и не преувеличавайте, тъй като ще се срамувате от думите си! Препоръчителни са масажите, козметични интервенции и лекуването с Рейки.

Козирог
Ако заемете през днешния ден пари на заем, шансът ще ви обърне тил. Не поемайте непотребни опасности! Ще разширите контактите си и ще подобрите репутацията си, в случай че вместо да се оплаквате, запретнете ръкави и покажете, че може да ви се има доверие. 

Водолей
Оптимизмът и увереността ще ви оказват помощ да намерите съидейници за идеята, с която сте се захванали. Ако трудностите пред вас се окажат непреодолими, си дайте отмора и със свежи сили се измъкнете от „ лабиринта “! Избягвайте споровете, тъй като спечелилият няма да сте вие!

Риби
Пречистете дома си с тамян! Не се предлага физическото натоварване. Може да се срещнете с другари, само че внимавайте с алкохола! Не е ден за случки. Има огромна възможност тайните ви да бъдат разкрити. 

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР