Хороскоп за деня – 18 септември 2022, неделя Според лунния

...
Хороскоп за деня – 18 септември 2022, неделя Според лунния
Коментари Харесай

Неприятности за повечето зодии, да не отговарят на злото със зло!

Хороскоп за деня – 18 септември 2022, неделя

Според лунния календар този ден не е елементарен. Може да очаквате неприятности и експанзия от страна на близките. Помнете, че в случай че през днешния ден сте в депресивно въодушевление, на следващия ден няма да има и диря от него. 

Овен
Няма да ви е елементарно през днешния ден поради отрицателната сила, която би трябвало да се обезврежда. Желателно е да се заемете с разчистване на дома или с градинска работа. 

Телец
Намалете диалозите по телефона и обуването посредством обществените мрежи. Нужна ви е отмора, а с тях единствено ще се натоварите спомагателни.

Близнаци
Ако забележите, че събеседникът ви демонстрира признаци на експанзия, неотложно прекратете диалога. В противоположен случай може да развалите връзките си и да се стигне до сериозна омраза. 

Рак
Не се съмнявайте в своите качества! В този ден би трябвало да се борите с всички сили с ниското самочувствие, защото то ви пречи както в кариерното развиване, по този начин и в персоналния живот.

Лъв 
В този ден не трябва да отвръщате на злото със зло. Не отговаряйте на провокациите на тези, които желаят да ви изнервят, тъй като отрицателните страсти им носят наслада. Не им доставяйте това наслаждение!

Дева
Денят е добър за другарство, само че не и за сантиментални срещи. Заради насъбраното напрежение може да се стигне до огромна свада с обичан и даже до разлъка. 

Везни 
В никакъв случай не се намесвайте в непознат спор, даже в случай че наподобява, че враждуващите не могат без вас. Както нормално се случва, те ще се помирят и вие ще сте им отговорен. 

Скорпион
В този ден не би трябвало да планирате бизнес срещи и договаряния. Партньорите няма да са настроени да намерят общ език и няма да постигнете нищо, а единствено ще си загубите времето. 

Стрелец
Трябва да се внимава, когато посещавате многолюдни места - да вземем за пример супермаркети. Важно е да отбягвате нападателните и несъответстващо изглеждащ хора. 

Козирог
Вашият лозунг за този ден би трябвало да е „ сдържаност във всичко “. Това важи изключително за храненето. Преяждането е обвързвано с неразположение и неодобрение. 

Водолей
За да получите отговор на въпрос, който търсете отдавна, обърнете внимание на знаците, които Вселената ви изпраща!

Риби 
Помнете, че мълчанието е злато! Колкото по-малко говорете през днешния ден, толкоз по-добре за вас. Има огромна възможност да си създадете врагове заради зле премислени или изречени думи в несъответствуващ миг. 

за всички зодии. Източник: tsn.ua
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР