Хороскоп за деня – 16 декември 2022, петък Овен Авторитетът ви

...
Хороскоп за деня – 16 декември 2022, петък Овен
Авторитетът ви
Коментари Харесай

Скорпионът да не мисли за авантюри! Вижте кого съдбата ще зарадва с подарък

Хороскоп за деня – 16 декември 2022, петък

Овен
Авторитетът ви в службата пораства. С малко старания може да постигнете забележителни резултати. Повече време посветете на околните си и на нещата, които ви харесват! Може да вложите средства за нов дом или да пазарувате дружно с обичания човек. Не претоварвайте очите си!

Телец
Перспективата за професионалното ви развиване е добра. Налага се да действате бързо. Може да пропуснете своя късмет, в случай че отлагате вземането на решение. Въпреки някои неприятни изненади, ще укрепите връзките си с обичаните ви хора. Не претоварвайте стомаха!

Близнаци
Нужни са промени на работното място. Време е да поемете самодейността в свои ръце. Звездите ще са великодушни през днешния ден към вас. Съдбата ще ви зарадва с подарък, за който от дълго време сте си мечтали. В любовта също ви върви. Не губете време, а действайте!

Рак
Жизненият ви тонус пада и нараства заплахата от травми. Ако ви се постанова да шофирате, внимавайте! По-добре не подписвайте документи и никога не изяснявайте връзки! Възможни са любовни разочарования. Не отхвърляйте помощ от другари!

Лъв
Издигането ви в службата зависи от стъпките, които може да извършите през днешния ден. Може да сключите сполучлива договорка или да подобрите връзките си с вашите сътрудници и сътрудници. Предстои ви вълнуваща среща, само че деликатно планирайте разноските си, с цел да не се изложите!

Дева
Денят е прелестен. Радвате се на поддръжка освен от другари, родственици, сътрудници, само че и от висшите сили. На романтиците им следва ново запознанство, а на фамилните – подсилване на връзките. Имате късмет да реализирате това, което сте възнамерявали, само че не надценявайте физическите си сили!

Везни
Не поемайте повече отговорности, не може да ги извършите! Въздържайте се от прекалено натоварване! Възможно е изостряне на хронично заболяване. В бизнеса може и да не ви върви през днешния ден, само че пък във флирта ще имате триумф. Ограничете алкохола и пикантните храни!

Скорпион
Може да получите доста примамливи оферти за бизнес, само че бъдете внимателни, с цел да не попаднете в клопка! Преди да вземете значимо решение, се консултирайте с околните си! Жените ще намерят нови другари или настойници, а мъжете – да не мислят за случки!

Стрелец
Предстоят ви значими договаряния. Не ги отлагайте! Вдъхновението ще ви завладее. Гениални произведения няма да се родят в този момент, само че обичаните ви хора ще се гордеят с вас поради гения ви. Настройте се за вълшебни мигове с тях! Наслаждавайте се на живота!

Козирог
Съдбата слага на пътя ви куп трудности. Трудно ще ви е да ги преодолеете, в случай че загубите надзор над своите усеща. Разчитайте на интуицията си! Дава ви се сила за излекуване. Не се затваряйте вкъщи! Предстоят ви приятни безредици с другари.

Водолей
Не е изключено да съгрешите, само че в точния момент ще поправите стореното, в случай че не се поддадете на страстите. Финансовото ви положение ще се стабилизира. С малко старания ще получавате това, което желаете. Бъдете обаче по-внимателни вкъщи, избягвайте споровете! 

Риби
Предложенията ви ще бъдат добре оценени от шефа. Във втората половина на деня ще имате по-добра вероятност за възстановяване на финансовото ви положение. Романтично предложение ще направи деня ви прелестен. Душата ви се изпълва с обич и деликатност. 

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР