Хороскоп за деня – 15 февруари 2024, четвъртък Овен Добре е

...
Хороскоп за деня – 15 февруари 2024, четвъртък Овен
Добре е
Коментари Харесай

Телецът да се пази от енергийни вампири, а Рибите – от измамници

Хороскоп за деня – 15 февруари 2024, четвъртък

Овен
Добре е сутринта да не поемате задължения и да отложите деловите срещи. Следобед настроението ви ще се усъвършенства и ще се чувствате по-добре на работното си място. Не забравяйте обаче, че би трябвало и да си почивате! Желателно е през днешния ден да сте надалеч от свекърви и тъщи.

Телец
Ограничете контактите! Може да станете жертва на енергийни удари и аурата ви да бъде пробита. Дори и да не вярвате в приказките за енергийни вампири, бъдете деликатни! Не общувайте с хора, с които не се чувствате добре! Възможни са болки в корема. 

Близнаци
Готови сте да помагате на родственици, близки и на хора, изпаднали в потребност, само че не се отхвърляйте и от това, което сте възнамерявали, тъй като това е удобният миг да го осъществите! Може да започнете диета или процедура за пречистване на стомаха и червата. 

Рак
Този ден, белязан с креативен напредък и ентусиазъм, е добър за всевъзможни инициативи. Сутринта ще сте малко изнервени, само че откакто се увлечете в работата си, ще се успокоите. Най-благоприятното време за договаряния, за образование или за пояснения в обич е след 15 часа. 

Лъв
Денят ще е превъзходен за авантюристите и за тези, които са подготвени да се жертват в името на своите идеали или за хората, които обичат. Не бързайте, добре е да не се захващате с значими каузи най-малко до 15:39 часа! Възможни са проблеми, свързани с периферната нервна система.

Дева
Няма по-добро време за пътувания, пътешествия и командировки. Внимавайте обаче, в случай че би трябвало да попълвате документи, тъй като преди обяд ще сте доста разсеяни! Ако не се чувствате добре, потърсете здравна помощ! Болестите в този момент може да се окажат доста рискови.

Везни
Навлизате в мощен интервал. Използвайте си мозъка за градивни връзки и за реализация на задачите! Важни са ви контактите и общуването, обърнете внимание на поканите за срещи, изключително от хора, които харесвате! Притесненията ви бързо ще отшумят. 

Скорпион
Избягвайте разправии с близките, даже и да имате съществени учредения да им се скарате! Ако децата са ви ядосали, не бързайте да ги хокате! Сега би трябвало да сте спокойни и търпеливи. Дайте им съвет, само че не искайте от тях да мислят като вас! Има заплаха от вирусно заболяване.

Стрелец
Не пестете време и пари за наслаждение! Добре ще ви се отрази след 16 часа една разходка в магазините. Самочувствието ви пораства. В този ден може да срещнете и нови другари или любовта. Носете тоалети с цвят индиго! Това ще ви вдъхне сили и убеденост. 

Козирог
Иска ви се да се радостните, а хората към вас са в кисело въодушевление? Опитайте се да ги извадите от него и да намерите решение за проблемите! Няма да ви е елементарно, само че напъните си заслужават. Работата в колектив ще ви донесе повече триумфи. У дома ви чакат приятни изненади.

Водолей
Днес сте много енергични и изпълнени с оптимизъм. Готови сте за велики каузи, само че внимавайте! Не надценявайте опциите си! Има възможност единствено да си пропилеете времето и старанията ви да напразни. По-добре сутринта да сте по-пасивни. Избягвайте споровете!

Риби
Очакванията ви може в този момент да се разминават с действителността, само че не губете кураж! Заемете се с реализацията на тези задания, които не търпят отсрочване! Не се захващайте с значими каузи сутринта, тъй като ще ви доста мъчно и надали ще се справите! Пазете се от измамници!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР