Хороскоп за деня – 14 октомври 2022, петък Овен Склонни сте

...
Хороскоп за деня – 14 октомври 2022, петък Овен
Склонни сте
Коментари Харесай

Овенът да внимава с флирта, а Лъвът – с алкохола!

Хороскоп за деня – 14 октомври 2022, петък

Овен
Склонни сте да поемате опасности, а тъкмо това през днешния ден ще ви донесе дивиденти. Може ненадейно да се появи опция да увеличите приходите в фамилния бюджет. Не отхвърляйте нито работата, нито удоволствията! Необвързаните обаче да внимават с флирта!

Телец
Творчеството ви може да се появи в разнообразни сфери. Едва ли от ненадейно обзелото ви ентусиазъм ще се роди нещо гениално, само че в този ден ще се чувствате от рода на хвърчащите хора, както споделяше гениалният Валери Петров. Близките ви обаче бързо ще ви приземят. Не ги подценявайте!

Близнаци
Преценете добре личните си благоприятни условия и търсете съидейници за плановете си! Подвластни сте на отминаващи страсти и пристрастености. Не претоварвате зрението си! Не използвайте през днешния ден парфюми и намалете цигарите! Препоръчва се ликвидиране на червата.

Рак
Спонтанен идеалистически подтик или ентусиазъм ще ви връхлети и преобрази. Високата сензитивност към страстите на близките може да бъде мощно преимущество за вас. Бъдете деликатен и грижлив към околните си и най-много към децата! Помогнете им да намерят правилния път!

Лъв
Подходящо време е за разбор на постигнатото. Не отлагайте значимите за вас неща! Можете да преодолеете инерцията с повече физическа интензивност. Намерете си занятие, което ви кара да творите! Желателно е през днешния ден да пиете по-малко течности, изключително алкохол.

Дева
Предположенията ви може да не се оправдаят. Вместо да очаквате уместно отношение, поемете самодейност! Новини или пътешестване ще открият пред вас нови хоризонти. Не се колебайте да извършите това, което е нужно, с цел да зарадвате индивида, който обичате!

Везни
Разчитайте напълно на качествата си, на уменията и опита си! Концентрация ви е нужна, с цел да съумеете да се справите с провокациите. Възможно е да получите покачване или просто да се съберете с сътрудници и другари, с цел да празнувате за добре свършената работа.

Скорпион
Аналитичните ви качества са върхови през този ден. Можете да постигнете доста, в случай че сте сигурни, че това, което вършиме, е вярно. Средства за осъществяването на задачите ще се намерят по непредвиден метод. Споделяйте с обичания това, което ви вълнува и той ще ви поддържа!

Стрелец
Не би трябвало да предприемате значими каузи в този ден, тъй като рискувате да се изложите. Отложете деловите срещи! Желателно е да не поемате нови задължения. Може да се захванете с тези неща, които не търпят отсрочване. Внимавайте, тъй като ще сте много разсеяни!

Козирог
Придържайте се към одобрени способи за сполучлива реализация! Разширявайте знанията си и планирайте ловко стъпките си! В този ден ще се разбирате добре както с по-младите, по този начин и с по-старите. Уроците, предадени от вас, елементарно ще бъдат разбрани. Възможни са болки в слепоочията. 

Водолей
Може да постигнете доста в този ден, само че вечерта би трябвало да сте си вкъщи. Не е желателно тогава даже да мислите за значими каузи. Нищо не планирайте, тъй като проектите ви ще се объркат! Може единствено да си почивате или да се забавлявате с индивида, който обичате.

Риби
Нови сили за бъдещи каузи ще получите, в случай че се постараете да се освободите от товара на предишното. Денят е удобен за работа в колектив. Лесно ще усвоявате познания и ще боравите с информация. Може да се отстраняват бенки и да се изглаждат бръчки. 

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР