Хороскоп за деня – 14 декември 2022, сряда Мощната лунна

...
Хороскоп за деня – 14 декември 2022, сряда Мощната лунна
Коментари Харесай

Съдбоносна среща за Рака, Рибите се изкачват в служебната йерархия

Хороскоп за деня – 14 декември 2022, сряда

Мощната лунна сила ви дава опция да се осъществя даже това, което до момента е изглеждало безнадеждно. 

Работата ще бъде противоречива, не се чакат подводни камъни и каквито и да са трудности, тъй че можете да се заемете с всяка задача – това ще породи у вас възприятие на задоволство от свършеното. Денят е изключително удобен за тези, чиято специалност е обвързвана с творчество. 

Овен
Енергията, чийто прилив ще почувствате, би трябвало да се изразходва рационално. Би било тъпо, в случай че отиде за решение не на главните, а на второстепенни проблеми, които могат да почакат. 

Телец 
Ако желаете да постъпите вярно във всяка обстановка, правете това, което е заслужено. Не позволявайте на мощните да наскърбяват слабите! Доброто, което сте създали, сигурно ще ви се върне многократно. 

Близнаци
По пътя към триумфа, който заслужавате, няма да ви е елементарно. Вие сами не постоянно знаете какво желаете, разкъсвани сред две цели по едно и също време. Изберете тази, която е по-важна!

Рак
Човекът, който срещнете в този ден, по-късно ще играе значима роля както в професионалния, по този начин и в персоналния ви живот, тъй че би трябвало да му обърнете особено внимание. 

Лъв
Представителите на вашия знак - изключително тези, които заемат управителна позиция - през днешния ден би трябвало да проявят освен началнически, само че и човешки качества. Нужно е да са солидарни с сътрудниците си. 

Дева 
Не би трябвало да приемате думите на индивида до вас за истина, даже в случай че той е неоспорим престиж за вас. Днес той може да сгреши и под въздействието на неговото мнение ще извършите огромна неточност.  

Везни
Трябва да докажете на другите, че сте прави. Направете го умерено, като употребявате разбираеми причини и не повишавайте звук!

Скорпион
Не би трябвало да употребявате доверието на съобразителни хора за личните си цели. След по-малко от два дни ще съжалявате за деяние, което сами смятате за подмолно, само че ще бъде невероятно да измененията нещата. 

Стрелец 
След като сте се заели с осъществяването на значим професионален план, не се разсейвайте от решаването на ежедневни проблеми - изцяло е допустимо да изчакате малко с тях. 

Козирог
За този ден можете да насрочите всевъзможни срещи, както настоятелен, по този начин и професионални. Първата може би ще донесе съглашения по всевъзможни въпроси, а втората - приятни изненади. 

Водолей
Когато разговаряте с началниците, използвайте цялото си сладкодумство и актьорските си качества, с цел да го убедите, че планът, който сте замислили, ще има сериозен триумф. 

Риби
Отнесете се към предлагането да заемете нова работна позиция с най-голямо внимание! Преценете дали силите ви ще бъдат задоволителни, с цел да се справите.

за всички зодии. Източник: tsn.ua
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР