Хороскоп за деня – 13 август 2023, неделя Овен Не разчитайте

...
Хороскоп за деня – 13 август 2023, неделя Овен
Не разчитайте
Коментари Харесай

Телецът да избяга досадниците, а Скорпионът да не се поддава на съблазни и изкушения!

Хороскоп за деня – 13 август 2023, неделя

Овен
Не разчитайте на интуицията си! За да се предпазите от хора, които ще се опитат да злоупотребят с добротата ви, е желателно да ограничите контактите, изключително с непознатите. Ще сте раздразнителни, само че не си го изкарвайте на околните! 

Телец
Изпълнени сте с позитивна сила. Може да се превърнете в душата на всяка компания, само че внимавайте, тъй като има заплаха хора с нечисти каузи да се опитат да ви навредят! Избягвайте досадниците! Срещата с такива енергийни вампири може да ви срине. 

Близнаци
Случват ви се странни неща? Това не е инцидентно. Звездите през днешния ден ви подлагат на изпит, от който зависи вашето душевно издигане. Злобата и завистта водят до проваляне, а положителните каузи ще ви извисят. Не давайте обаче пари на заем, тъй като може да зародят финансови усложнения!

Рак
Човекът, който в предишното ви е вълнувал до лудост, може без покана още веднъж да се опита да се върне в  живота ви. Ако ви е скучно, не бързайте да го отпращате, само че не показвайте страстите си! Пътищата ви са като змии, които още веднъж ще се разплетат и всеки ще продължи по своя. 

Лъв
Денят е прелестен! Душата ви ще прелива от деликатност и обич. Новите ви проекти обаче изискват интензивност, разширение на кръга от другари и бизнес сътрудници. Разпределете силите си по този начин, че да ви стигнат! 

Дева
Времето е положително както за доближаване с вашите началници, по този начин и за възстановяване на връзките с вашите близки. Трябва обаче да сте по-активни. Може да наблегнете на гимнастическите извършения или на фитнеса. 

Везни
Това е значим ден и за приемането на съществени решения в живота и за реализиране на това, което сте възнамерявали, само че обърнете малко внимание и на своите близки! Въздържайте се от това да вършиме огромни разноски! Налага се да сте по-пестеливи, само че може да ги зарадвате с благи думи. 

Скорпион
Може да станете жертва на машинация или на илюзии. Ще срещнете съблазни и изкушения, не се поддавайте! Бъдете сериозни към себе си и обективни към своите близки, тъй като другояче ви чакат неприятности! Не оставяйте страсти да замъглят разсъдъка ви! Внимавайте с храната, не преяждайте!

Стрелец
Денят е прелестен и за пояснение в обич, и за възпитаване на децата. Не е желателно обаче да вземайте и да давайте пари назаем! В съпружеските връзки ще царува схващане. Обърнете обаче внимание на своето здраве! Уязвими са черният дроб и кръвоносната система.

Козирог
Това е един от дните, в които с каквото и да се захванете, ще ви върви. Изкачването ви по стълбичката на триумфа зависи доста от решенията, които ще вземете. Поставяте фундамента за кариерното си развиване. Хармония царува и в връзките с вашата половинка. 

Водолей
Уязвими сте душевен. Старайте се да контролирайте своите мисли и усеща! Това ще ви помогне да избегнете спор и репутацията ви да не пострада. Пазете се от измамници! Времето е удобно за разчистване на кожата и унищожаване на пъпки, акне, брадавици.

Риби
Обърнете тил на досадните отговорности! Правете единствено това, което ви е прелестно! Ще получите забавно предложение, на което би трябвало да обърнете повече внимание. Не бързайте да отговаряте! Не е ден за случки. В връзките с обичания няма да настъпят никакви промени. 

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР