Хороскоп за деня – 10 март 2023, петък Овен Ще се

...
Хороскоп за деня – 10 март 2023, петък Овен
Ще се
Коментари Харесай

Девата да не се поддава на съблазни, любовни ласки пренесат Стрелеца в друго измерение

Хороскоп за деня – 10 март 2023, петък

Овен
Ще се радвате на триумф, само че единствено в случай че сте дисциплинирани и виновни. Преди да вземете решение дали да си изпразните портфейла, деликатно си помислете! Не е ден за огромни покупко-продажби. Отделете повече внимание към обичания! Казвайте по-често „ Обичам те! “.

Телец
Не поемайте непотребни опасности на работното място! Възможни са финансови усложнения, само че не е време за самосъжаление. Разчитайте на своите качества. Хората с хронични проблеми да внимават! Може да се отстраняват бенки, бръчки. Засилва се половата интензивност. 

Близнаци
Не се опасявайте да потърсите съвет от сътрудниците и не отхвърляйте помощта им! Това е ден за преоценка. Ако не измененията нещо в себе си, може да се обречете на самотност. Препоръчва се диета. Полезни са лечебните и антицелулитни разтривки.

Рак
Не се нагърбвайте със задания, които не може да извършите. Днес е по-добре да давате, без да очаквате нещо в подмяна. Дори и да ви нагрубят, отговаряйте с положително! Съдбата ще ви го върне  като бумеранг. Ако обаче обидите някого, следствията ще са дълготрайни. 

Лъв
Ако сътрудниците ви помолят за помощ, не им отхвърляйте, само че не се товарете със задания, които никой не желае от вас да извършите! От вас се чакат решителни дейности и в службата, и в любовта. Време е да поглезите своя сътрудник. Зарадвайте го с подарък!

Дева
Днес не си и помисляйте за значими каузи! Добре ще е, в случай че се усамотите или най-малко ограничите контактите. Не се поддавайте на съблазни! Дамите да се пазят от нахалници, а мъжете да заобикалят шумните компании, може да пострадат! Желателно е на трапезата ви да има фасул или леща. 

Везни
Помислете по какъв начин да разширите бизнеса си! Връзките, които изграждате в този момент, ще са ви потребни в бъдеще, а връзките ви с обичания може да преминат на друго равнище. Замисляли ли сте се дали да не свържете живота си с него вечно? Разчитайте на интуицията си. 

Скорпион
Концентрирайте се върху това, което би трябвало да извършите! Не спорете и не обещавайте нищо на никого! Жизненият ви тонус е снижен, пазете се от контузии! Не започвайте нов бизнес и не подписвайте значими документи! Ще сте прочувствено нестабилни. Не отхвърляйте помощ!

Стрелец
Внимавайте на работното място! Сутринта ще се чувствате като в „ Биг Брадър “. Шефът ще е ядосан без причина. Гордостта ви ще бъде засегната, само че не подвивайте опашка, а работете! До края на деня проблемите ще се решат, а ласките на обичания ще ви пренесат като че ли в друго измерение. 

Козирог
Научете се да се наслаждавате на живота! Може да започнете нов бизнес или да пътувате, да преговаряте с сътрудници или да укрепвате фамилните си връзки. Не ровете обаче в предишното, тъй като въглените от раздялата с обичан човек, ще ви опарят! Опитайте йога!

Водолей
Всичко, с което сте се захванали, може да се реализира, в случай че не паднете в клопката на подозренията. Избягвайте споровете и ограничете контактите с непознати! Дава ви се сила свише. Възползвайте се! Препоръчва се лекуване и изчистване на бъбреците.

Риби
Лесно може да бъдете излъгани. Не се доверявайте на близките и не се самосъжалявайте, а действайте! Разчитайте на своите сили! Ако решите да помогнете на някого, проблемите му ще се стоварят на гърба ви. Отделете повече внимание на обичания! Започнете диета!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР