Хороскоп за деня – 1 септември 2022, четвъртък Това е

...
Хороскоп за деня – 1 септември 2022, четвъртък Това е
Коментари Харесай

Вижте на коя зодия съдбата ще се отблагодари стократно!

Хороскоп за деня – 1 септември 2022, четвъртък

Това е ден, в който би трябвало да се борите с несправедливостта и да помагате на другите. Всяко ваше деяние би трябвало да е подбудено от положителни претекстове. В противоположен случай доста бързо ще се научите по какъв начин работи законът на бумеранга: злото ще унищожи освен връзките с хората, против които е ориентирано, само че и благосъстоянието ви като цяло. 

Овен
Вашата доброжелателност, състрадание и благотворителност ще са ви през днешния ден от изгода. Напълно допустимо е някой от хората, които сте облагодетелствали, да изиска да ви се отблагодари. 

Телец
Не се колебайте да поемете самодейността. В този ден това е най-хубавият метод да покажете качествата си пред началството, да спечелите утвърждение и като резултат - морална и материална поддръжка. 

Близнаци
Показвайки вашите качества, може да разчитате както на поддръжка от вашите сътрудници, по този начин и на прогрес в кариерата. 

Рак
Не е добре през днешния ден да сте скромни. Трябва да сте по-решителни. Търсете си правата! Покажете на началниците плана, който сте подготвяли дълго време.

Лъв
В този ден не можете да оставите нещата да се развиват сами. За да съумеете, би трябвало деликатно да планирате дейностите си. Не се разсейвайте със странични тематики и диалози! 

Дева
Мощният енергиен поток, който ще се спусне към вас в този ден, би трябвало да бъде ориентиран към занятие, с което имате шансове за триумф. Не си губите време и старания със съмнителни неща. 

Везни
Денят е подобаващ за всевъзможни инициативи. Възползвайте се от обстановката и вдъхнете живот на плана, върху който до през вчерашния ден единствено сте мечтали да работите!

Скорпион
Казвайте единствено положителни и благи думи на хората, даже в случай че сте уверени, че не го заслужават! Вие сами ще се изненадате по какъв начин всичко ще се промени трагично към по-добро. 

Стрелец
Не хвърляйте думи си напразно и не давайте обещания, които не сте в положение да извършите! След време може да съжалявате, че в този момент се надявате на някого на вятъра. 

Козирог
Ако сте желали да извършите положително на някого, може би тъкмо в този момент е удобно времето за това. За помощта към тези, които се нуждаят, ориста ще ви се отблагодари многократно. 

Водолей
Денят е удобен за административни услуги. Длъжностните лица ще бъдат подготвени да ви оказват всякаква помощ, тъй че елементарно може да се снабдите с нужните ви документи.

Риби
Може елементарно да подготвите отчет или презентация. Вдъхновението ви този миг на висота. Ще съберете безапелационни доказателства за красноречиво дефинираните тези. 

за всички зодии. Източник: tsn.ua
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР