Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Светът ви предоставя себе

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Светът ви предоставя себе
Коментари Харесай

Прочете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 1 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Светът ви дава себе си да го подредите тъкмо през днешния ден. Възможности да деянията гения си има доста, тъй че за какво ви е да мърморите или да се оплаквате. Освен това ноември е преинтересен с всички вести, които ви донася.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Сигурността на първо място! Тя е нещо, с което не трябва да се вършат копромиси, нали по този начин? Много неща може да ви обърка Скорпиона, само че през днешния ден изненадите и насладите ще са повечко, даже и пообъркани. Усмивки:)

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Вашият месец с вашите си драми. Един ден на надълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие към този момент е друга работа. Използвайте момента да се отърсите от предишното, нали към този момент е минало.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Пъргаво, преносимо, радостно, оптимистично е вашето ноемврийско начало. Месецът, който носи очакване и вяра за вас. Денят малко комплициран и шеговит, само че времето в душата ви постоянно прелестно.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)1-ви е, още веднъж ден за ново начало. Пребройте гениите и достиженията си, потупайте се сами по рамото. Наистина имате с какво да се похвалите, а съвършенството следва.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Хубав ден да се погрижите за външността си. Ще се появят нови сметки, само че това не трябва да ви разстройва. Вие постоянно успявате да намерите салдото, ще се справите и този път, тъй като изобретателността ви е забележителна.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Денят на Народните будители дали би могъл да ви разсъни от илюзиите, в които сте се потопили? Начало е на нов месец, време е за равносметка, само че и за нови инициативи. Бъдете себе си без да се възгордявате от това.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Общност и шерване са нещата, от които ще имате потребност през днешния ден, само че някак много нервно и с напрежение ще ви се получават. Нов месец стартира, който за вас носи доза напрежение, само че и нови благоприятни условия и нови хоризонти. Желанието да влезете в дълбочината на проблемите може да е доста мъчително, само че пък ще е изцеляващо и окриляващо.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Разбиране и шерване ще търсите, само че ще ги постигате по-трудно от предстоящото. Затова пък в действителност ще получите скъпи проникновения. Ден за съответни дейности и резултати. Задължително спазвайте обещанията си. И приемете с усмивка изненадите, които ви нарушават предварителната стратегия.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Работа за смяна, това е посланието на днешния 1-ви ноември. Денят на будителите е увещание да отворите очи и да погледнете по-навътре в себе си. Месец да се изясните пред себе си и да подредите целите си.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Да контролирате своите усеща или тези на другите, това е въпросът. Така или другояче контролът на открито може да е доста по-труден и рисков, в сравнение с този във вътрешността. С други думи - работете върху себе си по креативен метод, забавен месец ви чака.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР