Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Променливо ще е настроението

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Променливо ще е настроението
Коментари Харесай

Прочете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 3 Декември! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Променливо ще е настроението ви през днешния ден и леко капризно, някак извънредно за вас. Трудно ще стартирате нови неща, въпреки да ви се желае и всяко нещо, друго от това, което ви е познато, ще ви стресира. Може би няма потребност да бързате, следвайте личното си движение, без възприятие за виновност.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ден, в който би трябвало да си дадете сметка до каква степен изпълнявате обещанията си. Степента ви на въздействие зависи в огромна степен и от този факт. Не го подценявайте с лека ръка.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Малко по-емоционални от допустимото ще сте през днешния ден, а това няма да Ви помогне изключително, най-много в работата. Опитайте се да сте по-сдържани и да не прекарвате всичко през призмата на личните си усеща.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)По-добре се пробвайте да не притегляте излишно внимание върху себе си. По-важно е да извършите това, което сте си наумили, вместо да парадирате.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Недоразумeнията с близките през днешния ден ще Ви вгорчат деня. Май би трябвало да преразгледате ценностната си система и най-много метода, по който се изразявате. Грешката не постоянно е в близките, както се сещате.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Не забравяйте, че триумфът Ви е в директна взаимозависимост от напъните, които полагате. Не се разсейвайте с празни приказки и дребнави заяждания, действайте по проект, че време няма, ей я годината свършва.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Отношението Ви към близките е меко казано недопустимо, тъй че не се изненадвайте, в случай че се стигне до спорове. Май от време на време се постанова да се вършат и взаимни отстъпки.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Хубав миг да започнете една очистителна диета преди празниците. Билковите отвари ще са Ви доста потребни, само че въпреки всичко прочетете преди този момент кое какво е и за какво е, не започвайте на напред.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Не се старайте през днешния ден да преизпълните дилемите си. Това, което вършиме е повече от задоволително и не остава неусетно. Просто следвайте програмата си и правете каквото и както би трябвало, пък да става каквото ще.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще би трябвало да свиквате със комплицираната роля на водач. Хич не Ви е елементарно, само че няма метод. Можете да се справите, тъй че не се опитвайте да се измъкнете.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ще Ви се желае да се откъснете от отговорностите си и да си помечтаете на мира. За жал мъчно ще Ви се отдаде да го извършите, тъй че просто бъдете по-внимателни и се разсейвайте по-малко.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР