Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Отхвърлете сутринта неотложните задачи

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Отхвърлете сутринта неотложните задачи
Коментари Харесай

Прочете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 20 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Отхвърлете сутринта неотложните задания и нещата, които би трябвало да свършите сами. Следобедът ще протече прелестно. Хората, с които контактувате ще са настроени другарски и това доста ще улесни работата посред ви.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Малко мъчно ще се организирате за работа, само че извършите ли го, няма да имате неточност. Светът ще ви наподобява гостолюбив, само че приемете ли покана за посетители, ще ви е мъчно да си тръгнете. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със фамилията си.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)И през днешния ден ще ви е малко нервно и с напрежение. Все ще се пробвате да слагате нещата по местата им и все нещо ще липсва и няма да се получава. Е, вечерта всичко ще е наред и това ще кара да гледате оптимистично на живота.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Не всичко ще се развие съгласно упованията ви, изключително следобяд. Това малко ще увеличи напрежението, само че обстоятелството, че следват два почивни дни ще ви дава сили да приключите с всичките си задания преди края на деня.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Имате много нещица за дотъкмяване и това ще ви глътне половината ден. Затова пък вечерта ще имате опция да окажете особено внимание на индивида, който ви интересува.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Хубав ден за завършек на седмицата. Ще ви се желае най-много да отпразнувате този факт. Ще сте настроени по-скоро любовно, само че щом ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас).

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не губете времето си за това, което съгласно вас няма смисъл. Не е значимо какво ще кажат другите, просто слушайте вътрешния си глас. Вашето време е по-скъпо от глупавите хрумвания на близките.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Не е най-подходящия миг да чупите мебелите. Така че е “успокойте малко топката ” и се вслушайте в гласа на разсъдъка.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днешният ден си коства да прекарате в другарска компания. Постарайте се да подновите остарели другарства, в скоро време ще се окажат потребни.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Малко разсеяни стартирате днешния ден, с готовност да избягате от всички досадни отговорности. С напредването на деня ще влезете в час и всичко ще стартира да ви става по-интересно.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днешният ден ще е по-напрегнат. Отново ще са нужни повече старания, с цел да сложите нещата по местата, които сте им определили. Не хабете на вятъра нервна сила, изключително в разногласия.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР