Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Многообещаващ ден. Ще можете

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Многообещаващ ден. Ще можете
Коментари Харесай

Прочете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 17 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Многообещаващ ден. Ще можете да прокарате вашата линия на държание, само че не бъдете прекомерно нападателни. Контактите с чужбина могат да се окажат доста потребни, тъй че им обърнете по-сериозно внимание.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Нещата ще наподобяват по напълно друг метод от през вчерашния ден. Ще се чувствате доста по-бодри и настроението ви ще е прекомерно оптимистично. Подходящ ден за контакти и диалози изключително с хора, които идват отдалеко.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Отново ще имате доста задания, само че този път ще се наложи да контактувате и с повече хора. Бъдете толерантни към непознатото мнение. Не разчитайте доста на шанса си що се отнася до връзки с държавните органи. Не е рационално да вземате пари в заем.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Настроението ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате предпочитание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят задоволително. Един сполучлив ден.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Един доста прелестен ден. Ще се чувствате енергични и подготвени за подвизи. И ще желаете всички да го виждат. Хазартният ви дух ще се възбуди и ще ви подтикне да извършите някои не доста редни неща.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Нервен ден, ще би трябвало да се справите с нещата с малко повече старания. За благополучие увереността ви ще е задоволително, а и шансът няма да ви изостави. Бъдете по-премерени в думите си, изключително пред шефовете, само че недейте да бъдете лицемерни.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще демонстрирате успокоение, само че дали в действителност се чувствате по този метод. Едва ли ще ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че другояче много ще се изнервите.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще се наложи малко да поукротите желанието ви да сте водачи. Опитайте се да избягвате тематиката – “кой е шефът тук? ” и внимавайте по кои въпроси ще застанете в съпротива.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ситуацията, в която се намирате сега е променлива. Бъдете подготвени да приемете новото състояние на нещата, без да драматизирате ненужно.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Извоювайте си правото през днешния ден да не ви безпокоят задоволително дълго, с цел да се почувствате в естетика със себе си. Резултатът от това може да е произведение, с което да се гордеете цялостен живот.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Обръщайте по-малко внимание на това какво приказват и по-голямо на това какво вършат. Преднамерено или не, само че могат да ви заблудят. Не разчитайте на омайните приказки, а по-скоро на интуицията си.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР