Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес откровените разговори ще

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес откровените разговори ще
Коментари Харесай

Прочете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 3 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес откровените диалози ще ви оказват помощ да преодолеете дистанцията, появила се преди време сред вас и роднините ви. Сутринта може да ви сервира неприятна изненада. Не се опасявайте от крушение, това ще ви помогне да се справите с всичко без проблем.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Здравето ви няма да е съвършено, тъй че вземете ограничения отрано, с цел да не стане след това прекомерно късно. Ако се погрижите за себе си, още вечерта ще можете да изкарате необикновено.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не се тормозете, че ви боли глава, скоро ще ви мине, а вие по-добре се погрижете за себе си. Напоследък много сте се позанемарили. Направете всички тези неща, които сте си забранявали цяло лято.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Още със ставането си ще установите, че всичко се върти към вас. Намирайки се в центъра на вниманието, рискувате да останете без сили, въпреки да сте заобиколени от най-топлата и отзивчива атмосфера. Разбирате ли в този момент какво им е на звездите – тъга, тъга....

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Не се изнервяйте, че през днешния ден всичко се случва като на занимателен каданс, просто влезте в ритъма и следвайте стъпките на танца. Може да се окаже по-забавно, в сравнение с сте предполагали.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Светът не е в розовите цветове, вкоито очаквате, само че и не всичко е толкоз трагично, колкото ви се коства. Опитайте да възстановите онази ваша обективност, която ви е пособия в толкоз доста случаи. Да всичко е персонално, само че не приемайте нещата персонално, неврозите на другите не са вашите лични, нали.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес имате опция да се покажете в целия си искра и да се очаровате всеки, който дръзне да ви огледа. Домашните още веднъж са стоварили всичките си проблеми на плещите ви. Само недейте трагично да преживявате всичко.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес напълно зависите от здравето си, а би трябвало да е противоположното – то да зависи от вас. Ами не се помайвайте – вземайте ограничения. На първо време повечко разходки и спорт ще ви се отразят добре, а в това време може да заместите разногласията с разбиращи диалози.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Изненадващо позвъняване на шефа ще провали проектите ви за през днешния ден. Ако не е безусловно неотложно, имайте смелостта да откажете, не сте „ Бърза помощ ” въпреки всичко.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Твърде е вероятен спор в фамилията ви. Опитайте да поговорите и да потърсите метод да изгладите нещата. Хубаво е да приложите някои процедури за разпръскване на напрежението, което сте натрупали. Като начало една разходка рано сутринта, ще ви се отрази добре.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Доста чудноват ще е днешният ден за вас. Имате потребност от отмора и уединение, с цел да намерите още веднъж вътрешния си център. Само че странни събития ще ви изведат измежду повече хора. Може да се окаже забавна умелост.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР