Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Ден, в който желанията

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Ден, в който желанията
Коментари Харесай

Прочете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 30 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Ден, в който желанията ви могат да станат действителност. Като практични хора, надали ще лежите на някакви очаквания и точно в това е ключъткъм триумфа - в действието.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ако извършите неточност, посмейте се, това ще ви накара да се почувствате по-леки и също така ще ви отвори очите за нови способи и благоприятни условия да свършите нещата.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ден за огромни неща. Ще мислите в огромни мащаби, ще виждате нещата в световен проект, единствено не правете нещата на едро. Бъдете по-внимателни.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Спокойно стартирате седмицата. Хубаво е да извършите дребна равносметка и да видите с какво разполагате. Помислете по въпроса по какъв начин да изкарате повечко пари от горната страна. А какъв брой влюбени ще се чувствате днес…

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще сте доста самоуверени и подготвени да рискувате. Имайте поради, че ще останете сюрпризирани от много неща, изключително в случай че работите с група хора. Добър миг да споделите възприятията си към обичания човек.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Малко разсеяни ще сте през днешния ден, по тази причина не предприемайте съществени неща. Записвайте си какво имате да вършиме, тъй като доста евентуално е да пропуснете нещо. И се обличайте добре, елементарно може да се разболеете.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Хубав ден за начало на седмицата. Ще се чувствате добре още веднъж да сте ангажирани. Най-приятно ще ви е да работите дружно с някого, в група ще се чувствате доста по-сигурни, е може малко да се изненадате от някои неща, само че като цяло позитивното ще е повече.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Много отговорности имате и много неща за извършване, само че пък резултатът в действителност ще си коства. Подходящ ден за диалози “на високо ниво ”. Не е добре за вас да се забърквате в политиката, само че пък в случай че се постанова – действайте професионално.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Успешно начало на седмицата. Ще действате огромно и ще вършиме огромни проекти, въпреки всичко не губете възприятието си натурализъм. Добре се справяте с финансовите въпроси, продължавайте по същия метод, не “изхвърляйте ” ексцентричните хрумвания, те може да се окажат най-печеливши.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес няма да ви е елементарно да убедите хората в правотата си. Не си коства и да се пробвате, просто постъпете по този начин както смятате за вярно. А правотата ще ви признаят след това.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Вярвайте повече в себе си, в интуицията си, в чувствата си. И се пробвайте да овладявате настроенията си, вместо да се люшкате сред наслада и обезсърчение.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР