Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ясни, конкретни и със

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ясни, конкретни и със
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 22 Юни! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ясни, съответни и със съзнанието, че взаимоотношенията с близките са от първостепенно значение. Бъдете подготвени на процедура да приложите философията си за живота. Предизвикателство, само че пък толкоз вдъхновяващо.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще усещате необяснимо напрежение и то е тъй като се пробвате да подредите всичко по идеален метод. Нали не забравяте, че съвършенството е в същото време едно и самостоятелно за всеки. Правете каквото би трябвало, пък... Да става каквото ще.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес е добре да се вслушвате в другите, вни-ма-тел-но. Не се разсейвайте, не се опитвайте да се скриете, изправете против провокациите и ги предизвикайте вие тях. Веднъж декларирали се, ще видите какъв брой по-силни ще се почувствате.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Имате потребност от повече интензивност, само че е добре да я насочите към по-практични неща. Ще мечтаете за нещо ново и вълнуващо. Пътуванията ще ви радват и ще ви дадат чувството за независимост, за което толкоз бленувате.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще се чувствате малко депресирани. Ограничавайте се в храненето, тъй като са вероятни стомашни проблеми. Семейните ви отговорности може да ви карат да се чувствате обезпокоени и лимитирани.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Леко комплициран ден, само че пък нещата ще се подреждат по чудноват метод. Основното е, че ще се почувствате някак по-вдъхновени и въодушевени, като че ли някой е нарисувал нов небосвод пред вас.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Има какво да свършите през днешния ден и то не е малко. Важното е да започнете деня с ясни хрумвания и да си създадете проект. Едновременно би трябвало да приключвате полугодието, само че и да гледате напред. Не губете задачата, не отдавайте на детайлите повече внимание от нужното.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ден на положителните благоприятни условия. Способността ви да отчитате детайлностите ще се окаже от огромна изгода. Ще сте доста деликатни и дружелюбни, а това ще се отрази благотворно на бъдещите ви контакти.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес бихте могли сполучливо да експлоатирате шанса си. Нищо чудно да ви създадат ненадейно преференциално предложение или да отидете на доста забавно място. Просто сте за завиждане.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР