Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)То е хубаво човек

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)То е хубаво човек
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 24 Декември! Ето Какво Ви Очаква В Деня На Бъдни Вечер!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)То е хубаво човек да е импровизиран и емоционален, но вие към този момент прекалявате. Не е нужно да нагрубявате хората с прословутата си искреност. Все някои неща е добре да премълчите, въпреки всичко Бъдни вечер е - тиха нощ, свята нощ.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Разваляте настроението на всички с вашето намръщено изражение. А вие самите можете ли да кажете за какво толкоз ви е погрешно. Не може всяка минута да получавате доказателства какъв брой доста сте обичани, приемете този факт.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ведро ще ви е през днешния ден на душата и с наслада ще подготвяте празничната вечеря или най-малко самите вие ще се настройвате душевен за нея. Много смях и забавление ще съпътстват празника ви и в действителност ще се почувствате щастливи.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Празник е, позволете си да се повеселите. Не поемайте всичко към подготовката на плещите си, накарайте и домашните да свършат по нещичко, по този начин и погачата ще им е по-вкусна. Не забравяйте, улисани в грижи за близките, да си пожелаете нещо хубаво в Коледната нощ.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Вместо да се радвате, че настава Бъдни вечер и да се готвите трепетно, вие сте се задълбали в някакви остарели рани. Оставете ги да зараснат, не дълбайте повече. Пък дядо Коледа може и да ви донесе жива вода за тях.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще сте просто във вихъра си. Празник е, празнувайте и се веселете до насита. Радвайте се на празника и несъмнено ще получите повече дарове, в сравнение с сте си мислили.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес не можете да спрете да говорите. Ще се чувствате като навита пружина. Ами поканете посетители, че най-малко да имате по-голяма слушателска публика,) Или си записвайте мъдрите мисли, може да ви потрябват в един миг.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес е празник, а вие сте си възнамерявали толкоз неща за извършване. Не прекалявайте, дано уговорките ви бъдат свързани най-много с подготовката за празничната нощ. А в тази тиха и свята нощ внимавайте какво си пожелавате, че може да се сбъдне.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ще се чувствате празнично и през днешния ден в действителност ще стават чудеса с вас. Това ще ви накара да кроите огромни проекти за идната година, а аз ви пожелават всички те да са сполучливи. Споделете насладата с околните си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР