Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)След тези изпълнени със

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)След тези изпълнени със
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 25 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)След тези изпълнени със срещи почивни дни несъмнено с наслада сте тръгнали на работа, с цел да си починете. Естествено, вие не сте от хората, които ще стоят със скръстени ръце, само че през днешния ден в действителност ви чакат много неща за извършване.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Налага се от време-навреме и вие да поработите. Имате насъбрани много поотложени задания, започнете да отхвърляте, тъй като колкото по-дълго трупане, освен че стават повече, ами и стават по-неприятни.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Доста кисели и подозрителни ще сте през днешния ден, а това несъмнено не е печелившо държание. Сдържаността ви ще провокира съмнение у близките. С две думи - през днешния ден не ви е ден.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)До обяд настроението ви ще е много изменчиво и е по-добре да не бързате с решенията, тъй като несъмнено ще сбъркате. След обед бъдете по-сериозни и виновни, ще се наложи да работите с пари.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Сутринта ще сте много разсеяни и даже на моменти несъответстващи. Следобед ще се почувствате по-сигурни, само че пък доста ще ви въздейства оценката на близките.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Денят може да бъде прелестен за вас, в случай че не вложите цялата си сила в работата си, оставете си малко и за в къщи и внимавайте да не се нараните на някой изострен борд. Очаквайте приятни изненади от другари.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Определено ще сте за образец в работата, както постоянно прочее. Хубав миг да научите и другите на своите способи за класификация, по този начин и на вас ще ви е по-лесно след това.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Доста неверни заключения ще вършиме през днешния ден и то въз основата на неизяснени обстоятелства. Бъдете по-премерени в думите си, изключително в случай че обвинявате някого. Нали знаете, че от време на време думите може да са доста рискови.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще ви се наложи да деянията по-голяма финансова досетливост, може би още не са ви дали заплатата или просто парите са доста малко. Хубавото е, че няма да ви липсва възторг, с цел да се справите с тази непостижима задача и в последна сметка несъмнено ще съумеете.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР