Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)По нестандартен начин ще

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)По нестандартен начин ще
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 2 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)По ексцентричен метод ще постигате задачите си през днешния ден, което е напряко достижение за човек-традиционалист като Вас. Понякога е належащо да сте по-разчупени и отворени към новостите. Браво на Вас!

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще ви се желае да сте изключително красиви и привлекателни. С малко повече старания можете да го постигнете. Преди обяд не давайте ухо на слуховете, които се носят, единствено ще разстроите, а това ще повлияе зле на разкрасителните процедури.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще можете да покажете какво сте подготвили през почивните дни. Несъмнено ще оценят напъните ви, само че и ще ви натоварят с по-големи отговорности. Днес може да стигнете до съществени изводи, само че те надали ще са трайни.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Започна новия месец и още от сутринта ще се срещнете с нормалните обърквания, свързани с всяко ново нещо. Не приемайте нещата персонално, по-скоро хумористично. Просто направете нещо.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Неусетно се стопи първия месец на 2019, а през днешния ден ще мине още по-неусетно - интензивно и забързано. Не разпилявайте времето си в безсмислени действия, фокусирайте си и се подсещайте, че светът не се върти към вас.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Толкова бързо и динамично отмина януари и ето към този момент стартира ново обмисляне, търсене, очаквания. Днес е ден за съответни стъпки и придвижване напред. Дайте си сами задача да извършите нещо и го направете, не се разсейвайте.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Странно здравомислещи и спокойни ще сте през днешния ден, което може би се дължи на обстоятелството, че се постанова да печелите повече пари. Явно при Вас материалните неща са извор на мира и сигурност. Добре е да пиете по-често вода от този извор.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще ви се желае да организирате всички в всякакви потребни действия. Все отново не ги насилвайте, потребните и практични занимания не са за всеки. Днес просто е ден да свършите нещо дружно с другари, а в случай че е с практична стойност още по-добре.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Един ден, в който можете да намерите общ език с близките. Само не бъдете максималисти, намерете златната среда и ще се чувствате задоволени в днешния съботен ден
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР