Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Октомври сякаш изтече между

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Октомври сякаш изтече между
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 31 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Октомври като че ли изтече сред пръстите ви и в този момент е време за вътрешна работа и интроспекция. Какво загубихте и кое ви направи по-силни? Ден за потърсите (и намерите) опорната си точка тъкмо в този миг! "

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Може даже да не забележите, че е края на месеца, толкоз доста неща и то преливащи се едно в друго, имате за вършете. Дайте късмет на приятелите си да ви изненадат.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Зад всяко предпочитание стои нужда от развиване. Хубаво е да помислите това развиване в каква посока е и да я следвате с присъщата си целенасоченост.; ",1,7,10,2018, " Някакви остарели, неразбираеми страхове ще се повят от нищото. Изпратете ги по същия път назад. Вие постоянно можете да откриете нещо забавно и друго, нещо, което да ви донесе още веднъж това чувство за независимост.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Някак леко и незабелязано ще се оттеглите и ще си се движите в личната си орбита. Ден за вътрешна работа и равносметка. Доверете се на Висшия си Аз.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Заедност е вашата дума за през днешния ден. Важно ще ви е да намерите сродни души и хора, с които споделяте обща идея. Ще ви вълнуват всемирен въпроси. Ден за огромни задачи, решаващи бъдещето.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Реализация и нови проекти ви предлага последният ден на октомври. Огледайте деликатно ситуацията, в което се намирате и... Изненадайте всички. Рискувайте, най-малкото ще спечелите опит.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще се почувствате необяснимо свободни и окрилени. Ден за пътувания и завършения. Дайте шир на душата си, а тя ще ви достави с криле.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Краен ден на месеца, на работната седмица, само че не финален краен ден, тъй че постоянно имате още един късмет да се справите. Остава да си извършите лист с всички неща, които би трябвало да приключите и... Започвайте!
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР