Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не ще и дума

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не ще и дума
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 4 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не ще и дума през днешния ден е много претрупан ден в прочувствен проект за вас. Не е по никакъв начин рационално да спазвате диета, тъй като силите ви доста бързо ще се изчерпат. Може да ви устроят някои неприятни изненади. Като цяло през днешния ден не е ден за голям брой служебни задължения. По-добре се занимавайте единствено с рутинни неща.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Доста ексцентричен ще ви се стори днешният ден, само че пък занимателен. Може да сте малко прибързани в думите и дейностите си, само че този път близките ще ви одобряват по-благосклонно. Все отново проявявайте повече такт.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Служебната работа ще е толкоз доста, че няма да имате време за мисли по персонални въпроси. Не се опитвайте да спорите с началника си, единствено ще ви скапе настроението. Контактите с по-зрели хора също не са за предпочитане, обърнете внимание на младежта.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще ви е малко мъчно да балансирате сред фамилията и желанията си за по-свободен живот. Ако имате и секрети връзки става още по-сложно. В последна сметка може и да не ви е до срещи, тъй като ще имате много служебни проблеми.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Подгответе се за един прочувствен и забързан ден. Дано сте съумели да вместите в графика си една интимна вечеря, тъй като може и да не ви остане време за това. Добър ден за търговците и занимаващите се с връзки.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-много по какъв начин да се справите със сметките и в същото време да ви останат пари и за на следващия ден, че и по-късно. Дано съумеете да разрешите алтернативата, тъй като на помощ извън към момента не можете да разчитате.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Отново главната ви грижа ще са парите, колкото и да ви е неприятно. Възможно е през днешния ден да се по охарчите около някои новополучени сметки. Отпуснете си душата въпреки всичко и вие сте човек, а и не всичко на този свят се мери с пари.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Имате толкоз доста задания, че просто мозъкът ви не го побира по какъв начин ще съумеете с всичко. Нали знаете, че нещата не постоянно стават по мозъка. Съдбата се е погрижила за вас. Само недейте да мърморите толкоз доста, че може да си вземе назад подаръците.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Доста прочувствен ден. Занимания и отговорности няма да ви липсват. Не се впускайте във философско разглеждане на проблемите, по този начин до на никое място няма да я докарате. Но пък ще имате шанс каквото и да подхванете.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР