Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Начало в последния ден

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Начало в последния ден
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 31 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Начало в последния ден на месеца е още един късмет да приключите с нещата, които не сте съумели. Идеи, несъмнено няма да Ви липсват, а хъс още по-малко. Способни сте като валяк да пометете всичко по пътя си.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще сте по-сериозни от нужното, а това не е най-хубавата Ви форма. Наистина има доста неща за извършване, само че с малко възприятие за комизъм всичко става доста по-приемливо и с добър проект естествено.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Имате доста хрумвания по какъв начин да извършите нещата по-добри и всичките те звучат скандално даже единствено в мозъка ви. Ако опитате да ги приложите, може пък да не е чак толкоз зле. Провокирайте сами себе си.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Не постоянно компромисите са нещо неприятно и обидно. Бъдете подготвени най-малко да изслушате непознатата позиция преди да решите каквото и да било. А решение, комфортно за всички страни постоянно се намира, въпреки и с цената на някой различен компромис.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Започнете деня с привършване на мартенските отговорности, че на следващия ден да започнете, като на смешка новия месец. Време може да имате, може и да нямате, зависи от положителната организация. Просто не се разсейвайте с дреболии.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)През първата половина на деня би трябвало да набележите задачите си и то освен за през днешния ден, а за целия април. Следобед би трябвало да докажете на себе си на какво сте способни, само че най-важното - не се отхвърляйте да следвате начертаното.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Малко нервно стартирате деня. Явно имате много незавършени неща от март. Вместо да се тормозите и обвинявате, започнете ги едно по едно, пък докадето го докарате.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ден с дух на независимост и самостоятелност. Няма да желаете непознато мнение и няма да търпите непознати нареждания. Готови ли сте да понесете бремето на свободата си?

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Абсолютно сигурни сте в своята справедливост и нищо не би Ви спряло към реализиране на желанията Ви. Не е неприятен сходен хъс, нека и задачите Ви в действителност си костват.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР